Generelt Af

Tusindvis af indonesere beder til Allah om regn, der kan slukke den brændende regnskov, som igen i år sender sviende røg ind over mange landsbyer.

Der har været skovbrande i dele af Sumatra og Borneo i over en måned nu, og regeringen har sendt 9000 soldater, politifolk og brandeksperter til området for at få bugt med ilden, skriver Reuters.

Lige meget har det hjulpet.

Nu tager nogle af indbyggerne i Indonesien, verdens største muslimske land, sagen i egne hænder.

I Pekanbaru, hovedby i Riau-provinsen på Sumatra, har tusindvis af mennesker deltaget i muslimske bønner for at få regnvejr.

- Vi gør alt, hvad vi kan. Nu beder vi Allah om regn, siger viceguvernør Edy Nasution til nyhedsbureauet Antara.

Der har været lignende bønner i andre dele af landet, og moskéer i Malaysia opfordres til at følge trop.

/ritzau/

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Gå til play.borsen.dk Børsen Play