Sport Af

Caroline Wozniacki fandt aldrig rigtig rytmen i sin kamp mod Maria Sharapova i tredje runde ved Australian Open.

Sådan lyder analysen fra danskeren efter nederlaget tidligt fredag morgen dansk tid.

- Hun spillede aggressivt, og jeg fik ikke rigtig rytmen ind i spillet på samme måde som i de første kampe, siger hun.

Wozniacki tabte kampen med cifrene 4-6, 6-4, 3-6. Danskeren havde i flere perioder af kampen overtaget, men Sharapova spillede bedst i de afgørende situationer, medgiver Wozniacki.

- Det er marginalerne, der afgør det. Jeg kæmpede, hvad jeg kunne. Det var ikke nok i dag, siger den danske tennisstjerne.

Det var særligt russerens serv, der gjorde udslaget, mener Wozniacki.

- Hun servede bedre, end hun har gjort i lang tid. Hun fik mange andenserver meget tæt på linjerne, og det har tidligere været et problem for hende. Det var det ikke i dag, siger hun.

Danskeren formåede at vinde andet sæt, og de to fulgtes ad i store dele af kampen.

- Vi spillede begge bedre i tredje sæt. Det var et par bolde her og der, der gjorde udslaget.

Caroline Wozniacki var i Melbourne som forsvarende mester. Titlen ved Australian Open i 2018 var hendes første grand slam-triumf.

Med sejren skal Maria Sharapova nu begynde forberedelserne til ottendedelsfinalen. Her venter australieren Ashleigh Barty, der nogle timer tidligere besejrede Maria Sakkari fra Grækenland i to sæt.

Kampen fredag var 11. gang, Wozniacki og Sharapova stod over for hinanden. Russeren har med dagens kamp vundet syv af de opgør.

/ritzau/NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu