Sport Af

Caroline Wozniacki fandt aldrig rigtig rytmen i sin kamp mod Maria Sharapova i tredje runde ved Australian Open.

Sådan lyder analysen fra danskeren efter nederlaget tidligt fredag morgen dansk tid.

- Hun spillede aggressivt, og jeg fik ikke rigtig rytmen ind i spillet på samme måde som i de første kampe, siger hun.

Wozniacki tabte kampen med cifrene 4-6, 6-4, 3-6. Danskeren havde i flere perioder af kampen overtaget, men Sharapova spillede bedst i de afgørende situationer, medgiver Wozniacki.

- Det er marginalerne, der afgør det. Jeg kæmpede, hvad jeg kunne. Det var ikke nok i dag, siger den danske tennisstjerne.

Det var særligt russerens serv, der gjorde udslaget, mener Wozniacki.

- Hun servede bedre, end hun har gjort i lang tid. Hun fik mange andenserver meget tæt på linjerne, og det har tidligere været et problem for hende. Det var det ikke i dag, siger hun.

Danskeren formåede at vinde andet sæt, og de to fulgtes ad i store dele af kampen.

- Vi spillede begge bedre i tredje sæt. Det var et par bolde her og der, der gjorde udslaget.

Caroline Wozniacki var i Melbourne som forsvarende mester. Titlen ved Australian Open i 2018 var hendes første grand slam-triumf.

Med sejren skal Maria Sharapova nu begynde forberedelserne til ottendedelsfinalen. Her venter australieren Ashleigh Barty, der nogle timer tidligere besejrede Maria Sakkari fra Grækenland i to sæt.

Kampen fredag var 11. gang, Wozniacki og Sharapova stod over for hinanden. Russeren har med dagens kamp vundet syv af de opgør.

/ritzau/

Få pladser tilbage: Børsen inviterer dig med bag om skandalen om landets største skatterøveri

Efter fem uger som skatteminister stod det klart, at Skat var blevet snydt for hele 12,3 mia. kr. Du har nu en unik mulighed for at komme helt tæt på skandalen om udbyttesagen, når tidl. skatteminister Karsten Lauritzen og journalisterne Thomas G. Svaneborg og Niels Fastrup giver dig et indblik i hele sagens forløb og konsekvenser.

Det er 3. oktober kl. 17:00, og Børsen-abonnenter deltager uden betaling. Tilmeld dig til her.Andre læser dette lige nu