Generelt Af

Politiet i Oslo har set sig nødsaget til at skrue bissen på over for en 80-årig kvindelig bilist i en forstad til den norske hovedstad.

Avisen Dagbladet fortæller, at hun ville slippe for at betale bompenge ved et betalingsanlæg på Drammensvejen i Skøyen i Oslo.

Og hun havde svært ved at forstå politiets anvisninger. Tre gange på tre dage tog hun fortovet uden om betalingsanlægget i sin bil.

Avisen fortæller, at første gang, politiet tog hende i forseelsen, fik hun frataget kørekortet på stedet. Hendes bilnøgler tog ordensmagten også med.

Hun havde endnu en nøgle, for dagen efter fangede politiet igen kvinden på fortovet ved betalingsanlægget.

Så blev pladerne klippet på bilen. Politiets jurist nedlagde forbud mod at bruge den på ubestemt tid.

Tredje dag kom kvinden igen kørende i bilen uden nummerplader og kørekort, og denne gang konfiskerede politiet den 80-årige kvindes bil.

/ritzau/

NY PODCAST Et stort sats. En kæmpe risiko. En helt ekstraordinær stor chance. Bjarne Corydon og Helle Ib er enige. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har kastet sig ud i et gevaldigt politisk sats, efter han i en ny samtalebog åbner for, at Venstre og Socialdemokratiet danner regering sammen efter valget. Få hele analysen her:Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Gå til play.borsen.dk Børsen Play