Generelt Af

Narkobaron skjulte sin identitet med kirurgi

MEXICO CITY: En mexicansk narkobaron, 37-årige Roberto Moyado, forsøgte at undgå myndighederne på en lidt usædvanlig måde. I håbet om ikke at blive genkendt havde Moyado fået en fedmeoperation, der gjorde, at han tabte 30 kilo, samt en hårtransplantation. Desværre for Moyado havde forvandlingen ikke den ønskede effekt, for forleden blev han anholdt af narkopolitiet i Mexico City. Det skriver nyhedsbureauet AFP. Moyado var efterlyst for narkohandel, afpresning, plyndringer, kidnapning, hvidvaskning og flere drab, fortalte Mexicos nationale sikkerhedskommissær, Renato Sales.

/ritzau/

Amerikansk by hyrer geder

MONTPELIER: I byen Montpelier i den amerikanske delstat Vermont er de godt trætte af den giftige plante med navnet almindelig giftsumak. Grundet tidligere mislykkede forsøg med miljøvenlige ukrudtsmidler har byen nu fundet en ganske naturlig løsning af slagsen. Det skriver nyhedsbureauet AP. Byen har nemlig hyret en kvinde, Mary Beth Herbert, og hendes tre geder Ruth, Bader og Ginsburg, som med glæde græsser sig gennem den giftige plante. En repræsentant for byen, Susan Allen, er meget tilfreds med løsningen - Jeg elsker, at vi er gået tilbage til den gammeldags metode - en hyrde og hendes geder - til et moderne problem, siger Allen til AP.

/ritzau/

Portræt af dronning skaber kaos i Australien

SYDNEY: Medlemmer af det australske parlament bliver i disse dage bestormet med en lidt speciel anmodning fra borgere, der vil have et portræt af dronning Elizabeth. Det skriver BBC. Ifølge officielle regler har borgere i Australien nemlig ret til et gratis portræt af landets statsoverhoved. Nu er denne rettighed blevet lidt af en trend efter en historie hos mediet Vice. Ifølge parlamentsmedlemmet Tim Watts havde han ikke modtaget én eneste anmodning, før denne historie blev bragt, og nu vælter det ind. - De sidste 24 timer har jeg modtaget omkring 48 anmodninger, siger Watts til BBC.

/ritzau/NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu