Generelt Af

Vildsvin angreb mand i moské

KUALA LUMPUR: En moské i Sungai Buloh nær Kuala Lumpur, hovedstaden i Malaysia, fik forleden aften en uventet og uvelkommen gæst under aftenbønnen. Det var et vildsvin, der pludselig dukkede op inde i moskéen. Dyret gik til angreb på en mand, skriver nyhedsbureauet dpa. - Der gik 30 minutter, før dyret endelig løb ud af moskéen igen, siger et vidne. Ifølge oplysningerne gik svinet også til angreb på et barn uden for moskéen, inden det blev skudt. Omkring 60 procent af befolkningen i Malaysia er muslimer. Inden for islam er svin et urent dyr, som man ikke spiser.

/ritzau/

Vilde kalkuner forstyrrer hospital

LOS ANGELES: Patienter og ansatte på et hospital i Concord i Californien klager over en flok vilde kalkuner, der i stigende grad er aggressive. På parkeringspladsen og ved indgangen til klinikken John Muir Health Center generer de folk, rapporterer den lokale tv-station Fox 13. En talsmand for klinikken siger, at kalkunerne muligvis er blevet fodret af folk i området, og nu bliver de så arrige, hvis de ikke fodres. De generer bilister på parkeringspladsen, hvor de også sviner. Myndighederne er blevet kontaktet for at få kalkunerne væk. Det ser dog ud til, at det ikke er alle, der regner dem for et problem. Tidligere blev der opsat fælder for at fange kalkunerne, men det endte med, at en eller anden satte dem fri igen, da de ellers var fanget. Tv-stationen har ikke flere oplysninger om den mystiske befrielse.

/ritzau/

Ringen vendte tilbage

MOBILE: Efter næsten 50 år har lægen Stephen R. Sheppard fra den amerikanske delstat Tennessee fået sin ring tilbage, skriver nyhedsbureauet AP. Den blev fundet af kvinden Barbara Burgess, der søgte efter værdigenstande med sin metaldetektor bag University of South Alabama i byen Mobile i Alabama. På ringen stod lægens navn og "University of Tennessee Class of 1970", så hun kontakte universitetet i Tennessee. Lægen havde tabt sin ring, da han studerede på universitetet i Alabama. Burgesss har nu haft et møde med Stephen R. Sheppard, der har fået sin ring igen.

/ritzau/


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu