Generelt Af

Tre kinesiske studerende på en handelsskole ved Toulouse i Sydfrankrig er kvæstet efter at være ramt af en bil, som formentlig bevidst blev kørt ind i en gruppe mennesker.

Det rapporterer tv-stationen BFMTV. Påkørslen skete i Blagnac lidt uden for Toulouse.

Ifølge redningstjenesten er en mand på 23 år og en kvinde på 22 år kommet lettere til skade. Tilstanden for en 23-årig kvinde beskrives som alvorlig.

De er alle blevet kørt til et hospital.

Den mandlige chauffør blev anholdt umiddelbart efter. Han er ikke sat i forbindelse med tidligere forbrydelser, heller ikke handlinger, der har forbindelse til terrorisme, rapporterer tv-stationen.

Politiet undersøger, om han skulle lide af psykiske problemer.

Frankrig har tidligere været ramt af angreb med køretøjer. Det er en metode, som Islamisk Stat har opfordret til at anvende.

14. juli sidste år pløjede en tunesisk ekstremist på strandpromenaden i Nice en 19 ton tung lastbil ind i folk, der fejrede den franske nationaldag. 86 mennesker mistede livet

/ritzau/


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu