Generelt Af

Mazdak Fabricius er født den 19. juni 1986 og opvokset i Vangede nord for København. Som barn var han meget musikalsk og begyndte allerede som helt lille at spille violin. Han sang også i Det Danske Drengekor.

I gymnasietiden stiftede Mazdak for alvor bekendtskab med samfundets skyggeside. En af rødderne fra Mjølnerparken på Nørrebro stjal hans bil, og Mazdak valgte at sladre til den pågældendes storebror.

Det fik biltyven til at overfalde Mazdak. Det skete i 2004, og Mazdak fik blandt andet stukket en pistol i munden. Han gik til politiet, og biltyven blev senere dømt.

I december 2007 kom Mazdak i folden hos Hells Angels ungdomsafdeling AK81. Hans store idol var MFP, der for nylig var hovedvidne i den stor rockersag. Her blev en stribe HA-rockere og AK81'ere dømt på baggrund af MFP's forklaringer.

I april 2009 begik han sammen med to andre AK81'ere et kølleoverfald på to indvandrere på Strandvejen i Hellerup. Det kostede ham seks måneders fængsel.

Den dom faldt den 12. august 2009, og blot ni dage senere var Mazdak med i et andet groft overfald, igen mod to indvandrere ved Brorsons Kirke på Nørrebro i København. Det udløste en dom på halvandet års fængsel.

Derudover er han idømt en fængselsstraf på fem måneders fængsel for trusler i forbindelse med inddrivelse af gæld i løbet af sommeren 2009.

Mazdak Fabricius blev 8. marts 2011 forfremmet til såkaldt hangaround i Hells Angels, som er et stadie på vejen til et fuldgyldigt medlemskab af rockergruppen.

/ritzau/

Andre læser dette lige nu


Gå til play.borsen.dk Børsen Play