Startup sælger til Eniro: “Til vores første pitch byg­ge­de vi en pro­to­ty­pe af vores pro­dukt, som det ville se ud i de­res løs­ning. Det blæste dem bag­over og af­gjor­de sa­gen”

Susan Poulsen har med den dans­ke startup Advative landet den svens­ke me­die­kon­cern Eni­ro som kun­de. Form­len var over­be­vi­sen­de præ­sen­ta­tion, ti­ming med det rette pro­dukt og fræk­hed. Sam­ar­bej­de mel­lem mi­ni­put og gi­gant kan flyt­te no­get, lyder det.

bestsusan_9 (1)a.jpg
”Vi blev udfordret på troværdighed og trygheden ved at vælge en så lille leverandør. Modspillet giver du ved at være ekstremt velforberedt på alle spørgsmål og 20 pct. bedre end konkurrenterne. Tillid er vigtigt, så den skal etableres fra starten,” siger Susan Poulsen, Advative. Foto: Sofie Jacobsen
Pro selvstændig
Eksklusivt for kunder
02. mar 2020 KL.13:40
Du er bag­ud på point fra start, så vær for­be­re­dt til fin­ger­spid­ser­ne og an­grib fra første færd. For den lil­le IT-startup Advative har det væ­ret den store test at kryd­se lan­de­græn­sen ...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.