KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement
Pro selvstændig

Han slår dyrene ihjel, mens de spiser morgenmad: Kødet sælger han til Jagger, Kadeau og Aamanns

Tæppet blev trukket væk under Mikkel Hesselager og Spis min Gris, da firmaets slagtemetode mistede sin lovhjemmel. Men stifteren kæmpede for sin kæphest: at droppe dyretransport

34-årige Mikkel Hesselager var i lære som kok, da han undrede sig over, at det var så svært at få dansk økologisk kød. I dag står han sammen med tre medejere i spidsen for Spis min Gris, der sælger økologisk, gårdslagtet kød til over 100 restauranter og kantiner. Foto: Michael Drost-Hansen
34-årige Mikkel Hesselager var i lære som kok, da han undrede sig over, at det var så svært at få dansk økologisk kød. I dag står han sammen med tre medejere i spidsen for Spis min Gris, der sælger økologisk, gårdslagtet kød til over 100 restauranter og kantiner. Foto: Michael Drost-Hansen Foto: Michael Drost-Hansen

Andre læser også

DAGENS

E-AVIS

E-avis vignette
Dagens E-avis