5 skarpe til smv-lederen: Italiensk restaurantejer med tårnhøje ambitioner – “Jeg har efterhånden lært at løsrive mig fra arbejdet”

Landmænd, hvis øjne lyser, når de skal forklare, hvordan en grøntsag er dyrket, inspirerer restaurantejer Nicola Fanetti, der har lært at perfektionisme også kan have en slagside

Restaurant Brace (114).jpg
“For mig ligger nøglen i at finde den balance, som er optimal for virksomhedens vækst, men også for mig personligt, så jeg både kan performe og lade op og være klar igen,” fortæller kok og restaurantejer Nicola Fanetti. PR-foto
Pro selvstændig
Eksklusivt for kunder
16. feb 2021 KL.10:00
Nicola Fanetti, indehaver af restauranten Brace i København1. Hvordan starter du arbejdsdagen? De sidste fire år har jeg startet min arbejdsdag på præcis samme måde, nemlig med at købe og hente var...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.