Skatteministeriet beroliger: 80.000 boligejere får tilbud om vejledende ejendomsvurdering inden nytår
Foto: Thomas Lekfeldt / Ritzau Scanpix
Politik Af
Skatteministeriet maner nu til besindighed efter flere dages historier om, at 80.000 boligejere ikke modtog tilbud om vejledende ejendomvurderinger i juli. Ministeriet oplyser til Altinget, at tilbuddene om vejledende vurderinger kommer inden udgangen af 2019:

"Tilbuddet til 80.000 boligejere om at modtage en vejledende vurdering bliver fortsat udsendt i andet halvår af 2019, som det har været kommunikeret gentagne gange siden årsskiftet," skriver ministeriet i en mail og fortsætter:

"Den tidsplan er dels valgt af en række tekniske årsager samt af hensyn til, at en stor del af de berørte boligejere er på ferie i sommermånederne. Målet med de vejledende vurderinger er dels at give boligejerne tryghed, dels at give Vurderingsstyrelsen værdifuld viden frem mod udsendelsen af de nye og mere retvisende vurderinger fra midten af 2020 og frem."

I oktober sidste år udsendte Skatteministeriet en pressemeddelelse, hvori det satte 80.000 boligejere et tilbud om en testvurdering af deres ejendom i udsigt inden udgangen af juli i år.

Det skete ikke, og siden 1. august har flere medier - blandt andet Finans.dk og Berlingske - skrevet om forsinkelsen, der er en af flere udskydelser i forbindelse med implementeringen af det nye ejendomsvurderingssystem, der skal fungere fra 2020, skriver Altinget.

Gå ikke glip af dagens vigtigste mail

Få et komprimeret overblik over hvad der er værd at vide. Hver morgen. Direkte i din mailboks. Du kan selv vælge om du vil læse eller lytte til Børsen Morgenbriefing. Meld dig til herunder.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Lars Larsen er gået bort - 71 år gammel

Norwegian sælger alle aktier i bankforretning til Sampo og Nordic Capital

Niels Lunde: Tak, Lars Larsen, du gjorde en forskel

Falck har sagt farvel til 3674 ansatte på et år: Forventer Bios-smæk på 193 mio.

Aktieåbning: DSV løftes i lysegrøn start efter lukket milliardhandel

Ny Brøndby-boss kritiserer klubbens Europa-kampagne

Investor Live: Norwegian-aktien stiger efter bank-salg

Aktier: Kinesiske investorer i storform efter centralbanktiltag