Politik Af
Forhandlingerne er spidset til, lyder det fra politisk ordfører Pernille Skipper, da Enhedslisten som det sidste parti forlader regeringsforhandlingerne lørdag formiddag.

 "Nervekrigen er gået i gang. Det har den måske været et stykke tid, men vi står der, hvor vi hele tiden har stået. Vi skal kunne stå inde for retningen," siger Pernille Skipper, som dog ikke ønsker at sige meget om, hvad der foregår bag de lukkede døre i forhandlingslokalet.

"Vi forhandler på alle leder og kanter stadigvæk, og der er ikke meget nyt at sige til jer for at være fuldstændig ærlig. Vi er ved godt mod, men der er en masse, vi stadig skal diskutere," siger Pernille Skipper.

"Det jeg kan sige til folk derude, som gerne vil følge med, er, at når vi holder det inde ved bordet, så er det for, at forhandlingerne hurtigere kan nå i mål," siger hun.

/ritzau/

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Aktieanalysechef: "Det her er endnu et tegn på det førerskab som Ørsted har"

Ørsted sejrer i stor udbudsrunde - foretrukket til havvindmøllepark i New York

Negativ rente tvinger storbanker til at sadle om: "Det er en udfordring"

Trump: USA har ødelagt iransk drone i Hormuzstrædet

Golfklub trodser tendensen og skaber medlemsvækst: "Havde jeg forventet, at medlemstallet ville stige med over 250? Ikke i mine vildeste drømme"

Uafhængig formueforvalter har solgt ud af aktier: Kursfald truer forude

Aktiestatus i USA: Netflix får stryg efter regnskab

Topchefen i Danske Bank vil ikke sige, hvor han ser fejl og mangler: "Men jeg vil godt sige, hvad der karakteriserer en god bank"

Markedet lukker: DSV blev presset i bund efter Panalpina-tal