Medie: Mueller klar med nye detaljer om Rusland-undersøgelse
Specialanklager Robert Mueller, der undersøger mulig russisk indblanding i præsidentvalget i 2016, vil komme med nye informationer fredag, skriver Reuters.
Foto: Arkivfoto/J. Scott Applewhite/AP Photo/Ritzau Scanpix
Politik Af
Fredag vil specialanklager Robert Mueller komme med nye detaljer om, hvordan to af den amerikanske præsident Donald Trumps tidligere tætte støtter har hjulpet eller forhindret undersøgelsen af mulig russisk indblanding i præsidentvalget i 2016.

Det skriver Reuters

I sidste måned beskyldte Robert Mueller Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort for at lyve over for anklagerne, og han vil indsende oplysninger om de påståede løgne i en indberetning til en føderal domstol i Washington.

Det kan kaste nyt lys over Manaforts forretningsmæssige forhold eller hans rådgivning for pro-russiske interesser i Ukraine.

Derudover vil Muellers kontor og statsadvokaten for det sydlige distrikt i New York, indberette notater om Trumps tidligere mangeårige advokat Michael Cohen.

I sidste uge erklærede Cohen sig skyldig i at have løjet over for Kongressen.Han talte usandt om en ejendomshandel i Rusland, der handlede om at bygge et Trump Tower i Moskva.

I august erklærede Cohen sig skyldig i at have svindlet i sit taxiselskab i New York, at have foretaget banksvindel i sager, der vedrører hans tidligere arbejde for Trump.

Ifølge Reuters vil opmærksomheden nu være rettet mod, om Mueller afslører ny information, der kan supplere Cohens bekendelser i sidste uge. 

Onsdag skrev Ritzau, at Michael Flynn, som er en af Trumps tidligere rådgivere, muligvis slipper for at blive idømt en fængselsstraf for at have løjet om en samtale med en russisk topdiplomat, fordi Flynn har "hjulpet væsentligt" i undersøgelsen.

Ifølge flere medier er Mueller ved at færdiggøre en endelig rapport efter godt halvandet års undersøgelser, skrev Ritzau.


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Margrethe Vestagers sidste opgør med grådige giganter: "Der er en stigende forventning til ret og rimelighed"

Aktier: Danske Bank endte i top - Sydbank blev straffet

Finanshus: Hold dig på afstand af disse seks danske aktier

Prisen på olie tager et ordentligt dyk

Formuepleje spår rentehop fra Fed: Rentepause kan skabe panikudsalg

Det Hvide Hus åbner for alternativ finansiering af grænsemur

Disse tre danske aktier har for første gang i lang tid genvundet momentum

Lars Nørholts advokat langer ud efter politiet: "Fire nøglevidner mangler"

Aktier: Boeing og Oracle stryger frem i USA efter gode nyheder