Medie: Mueller klar med nye detaljer om Rusland-undersøgelse
Specialanklager Robert Mueller, der undersøger mulig russisk indblanding i præsidentvalget i 2016, vil komme med nye informationer fredag, skriver Reuters.
Foto: Arkivfoto/J. Scott Applewhite/AP Photo/Ritzau Scanpix
Politik Af
Fredag vil specialanklager Robert Mueller komme med nye detaljer om, hvordan to af den amerikanske præsident Donald Trumps tidligere tætte støtter har hjulpet eller forhindret undersøgelsen af mulig russisk indblanding i præsidentvalget i 2016.

Det skriver Reuters

I sidste måned beskyldte Robert Mueller Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort for at lyve over for anklagerne, og han vil indsende oplysninger om de påståede løgne i en indberetning til en føderal domstol i Washington.

Det kan kaste nyt lys over Manaforts forretningsmæssige forhold eller hans rådgivning for pro-russiske interesser i Ukraine.

Derudover vil Muellers kontor og statsadvokaten for det sydlige distrikt i New York, indberette notater om Trumps tidligere mangeårige advokat Michael Cohen.

I sidste uge erklærede Cohen sig skyldig i at have løjet over for Kongressen.Han talte usandt om en ejendomshandel i Rusland, der handlede om at bygge et Trump Tower i Moskva.

I august erklærede Cohen sig skyldig i at have svindlet i sit taxiselskab i New York, at have foretaget banksvindel i sager, der vedrører hans tidligere arbejde for Trump.

Ifølge Reuters vil opmærksomheden nu være rettet mod, om Mueller afslører ny information, der kan supplere Cohens bekendelser i sidste uge. 

Onsdag skrev Ritzau, at Michael Flynn, som er en af Trumps tidligere rådgivere, muligvis slipper for at blive idømt en fængselsstraf for at have løjet om en samtale med en russisk topdiplomat, fordi Flynn har "hjulpet væsentligt" i undersøgelsen.

Ifølge flere medier er Mueller ved at færdiggøre en endelig rapport efter godt halvandet års undersøgelser, skrev Ritzau.


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Dansk pensionsgigant oplever tysk shitstorm efter milliard-investering i Berlins arbejderkvarter

Danmarks måske mest ukendte erhvervsnetværk: "Vi har alle haft en bjørneskindshue på - og det er altså noget særligt"

Arasjöns frosne vand blev isbryder mellem far og søn

Medicinalgigant efter aktie-smæk til 262 mia. kr.: "Absurd konspirationsteori"

Børsens kunstanmelder anbefaler årets smukkeste kunstbøger

Danmarks økonomi får topkarakter trods hvidvasksag

Måling: Nyt center på Lindholm splitter befolkningen

Svingmesteren fra BMW er tilbage i fin form

Han fik et uimodståeligt tilbud: "Når man bliver stillet over for sådan en udfordring, så skal man tage den"