Politik Af
Dansk Folkeparti lancerede et nyt netmedie, ditoverblik.dk. Formålet er at dække emner, som partiet mener, får for lidt opmærksomhed i de almindelige medier, fortæller ansvarshavende redaktør Steen Trolle.

- Det kan for eksempel være omkring EU. Det her site vil være mere EU-kritisk, end man generelt oplever i de danske medier, forklarer han.

Udlændingepolitik, islamistisk indflydelse i Vesten, brexit og forholdet mellem hovedstad og provins er andre emner, der vil komme i fokus.

Inspirationen er kommet fra andre partier, der de seneste år har lanceret netmedier og podcasts, for eksempel den socialdemokratiske netavis piopio.dk.

/ritzau/NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  USA/aktier: Fremgang fredag sikrede et plus på 2,5 pct for hele ugen

  Så skete det: Trump underskriver finanslov og erklærer nødretstilstand

  Ugen der kommer: Hvad skal Mærsk leve af i fremtiden?

  Medie: Facebook risikerer milliardbøde efter krænkelser af privatliv

  Bravida i rekord - danske entreprenører skal stå tidligt op for at følge med de udenlandske

  Fredagens aktier: DSV kravlede op på Panalpina-nyt i grønt marked

  USA/middag: Aktier løftes af opmuntrenede handelsnyt

  Danske Bank har valgt advokatfirma til sag i USA