Medie: Donald Trump erkender at Rusland blandede sig i præsidentvalget
Donald Trump, USA's præsident.
Foto: Leah Milis/Ritzau Scanpix
Politik Af
Den amerikanske præsident, Donald Trump, har ifølge Bloomberg netop sagt, at han har fuld tiltro til den amerikanske efterretningstjenester og accepterer, at Rusland blandede sig i det amerikanske præsidentvalg i 2016, hvor han blev valgt.

Donald Trump vender dermed rundt på en tallerken, i det han under et pressemøde i mandags i forbindelse med topmødet mellem ham og Vladimir Putin, Ruslands præsident, netop fastholdt, at Rusland ikke havde blandet sig i det amerikanske valg.

Siden er Donald Trump blevet mødt af massiv kritik - ikke kun fra gadens demonstranter, men fra egne rækker.

Tirsdag kom det bl.a. frem, at en række medlemmer af præsidentens eget parti, de republikanske medlemmer af kongressen overvejede at vedtage en resolution til støtte for USA's efterretningstjeneste. 

På en pressekonferencen mandag sagde Donald Trump, at han ikke kunne se nogen grund til, at Rusland skulle hacke Demokraternes servere, men en dag senere retter han lige lidt på sin udtalelse, da han nu ifølge Bloomberg siger, "at han mente at sige, at han ikke så nogen grund til, at det ikke ville være Rusland.".

De falske nyheder er blevet skøre

Som vanen tro, har Donald Trump tweetet løs om gårsdagens møde med Putin, bl.a.: "Mens jeg havde et godt møde med Nato, hvor jeg rejste enormt mange penge, havde jeg et endnu bedre møde med Vladimir Putin af Rusland. Desværre bliver det ikke rapporteret på den måde - de falske nyheder er blevet skøre!" 

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Aktieanalysechef: "Det her er endnu et tegn på det førerskab som Ørsted har"

Ørsted sejrer i stor udbudsrunde - foretrukket til havvindmøllepark i New York

Negativ rente tvinger storbanker til at sadle om: "Det er en udfordring"

Trump: USA har ødelagt iransk drone i Hormuzstrædet

Golfklub trodser tendensen og skaber medlemsvækst: "Havde jeg forventet, at medlemstallet ville stige med over 250? Ikke i mine vildeste drømme"

Uafhængig formueforvalter har solgt ud af aktier: Kursfald truer forude

Aktiestatus i USA: Netflix får stryg efter regnskab

Topchefen i Danske Bank vil ikke sige, hvor han ser fejl og mangler: "Men jeg vil godt sige, hvad der karakteriserer en god bank"

Markedet lukker: DSV blev presset i bund efter Panalpina-tal