Putin nægter pure indblanding i valg over for Trump
USA's præsident Donald Trump (tv) og Ruslands ditto, Vladimir Putin, er enige om, at de ikke har en sammensværgelse.
Foto: Grigory Dukor/Ritzau Scanpix
Politik Af
Den russiske præsident, Vladimir Putin, har over for den amerikanske præsident, Donald Trump, nægtet indblanding i det amerikanske valg.

"Jeg måtte understrege ting, jeg har sagt flere gange, nemlig, at den russiske regering aldrig har blandet sig - og vil aldrig blande sig - i interne amerikanske affærer, herunder det amerikanske valg. Vi kan analysere det sammen," lød det fra Putin på et fælles pressemøde efter et topmøde mellem de to præsidenter.

Putin foreslår en fælles arbejdsgruppe om cybersikkerhed mellem de to lande.

På dagens pressemøde foranlediget af spørgsmål fra en journalist bruger de to præsidenter lang tid på at nægte, at de to mænd skulle have haft en sammensværgelse, der hjalp Donald Trump med at komme til magten.

"Der er en ingen sammensværgelse. Jeg slog let Hillary. Vi talte også om dette, der var ingen sammensværgelse," lyder det fra Trump.

Han bakkes op af Putin, der siger, at de to lande har punkter, hvor de har fælles interesser, men spørger ud til journalister, "kan i nævne et enkelt faktum, der skulle bevidne denne sammensværgelse? - Det er nonsens".
NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  USA/aktier: Fremgang fredag sikrede et plus på 2,5 pct for hele ugen

  Så skete det: Trump underskriver finanslov og erklærer nødretstilstand

  Ugen der kommer: Hvad skal Mærsk leve af i fremtiden?

  Medie: Facebook risikerer milliardbøde efter krænkelser af privatliv

  Bravida i rekord - danske entreprenører skal stå tidligt op for at følge med de udenlandske

  Fredagens aktier: DSV kravlede op på Panalpina-nyt i grønt marked

  USA/middag: Aktier løftes af opmuntrenede handelsnyt

  Danske Bank har valgt advokatfirma til sag i USA