Trump: Kim Jong-Un kalder mig gammel - jeg vil aldrig kalde ham lav og tyk
Donald Trump har på Twitter undret sig over, hvorfor Kim Jong-Un kalder ham gammel, når han aldrig selv vil kalde Jong-Un lav og tyk.
Foto: Reuters/Scanpix
Politik Af
Den amerikanske præsident Donald Trump har igen været på Twitter.

Denne gang undrer han sig over en udtalelse fra den nordkoreanske diktator, Kim Jong-Un, som har talt om Donald Trumps alder.

"Hvorfor vil Kim Jong-Un fornærme mig ved at kalde mig "gammel," når jeg ALDRING vil kalde ham lav og tyk? Åh ja, jeg prøver så hårdt at blive hans ven - og måske vil det ske en dag," skriver Donald Trump, der er på en større rundrejse til en række asiatiske lande.
Kaldte Trump en "dotard"

Donald Trump og Kim Jong-Un har flere gange talt dårligt om hinanden - især i forbindelse med Nordkoreas gentagne missilafprøvninger, som blandt andet har betydet, at diktaturstaten har sendt raketter over Japan.

Blandt andet har Trump kaldt Kim Jong-Un for "the little rocket man."

I september holdt Kim Jong-Un en tale på koreansk, hvor han ifølge den engelske oversættelse kaldte Donald Trump for en "dotard."

Der findes ikke umiddelbart et dansk ord for dotard, men ifølge CNN betyder det, en gammel senil person eller en gammel galning.

Trump har været i Vietnam


Trumps tur rundt i Asien har nu ført ham til Hanoi i Vietnam, hvor præsidenten har deltaget i et topmøde i Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC).

I en tale på mødet sagde Trump ifølge Reuters bl.a., at det vil "være rigtig rigtig godt," hvis Trump og Kim Jong-Un blev gode venner. 

"Det vil være en underlig ting, hvis det skete, men det er muligt," fortsætte Donald Trump i sin tale.

Præsidenten har nu forladt Vietnam igen og fortsætter sin rundrejse i Asien, hvor næste stop er Filippinerne.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


USA: Zig-zag-kursen fortsætter på det amerikanske aktiemarked

Danske Bank får svært ved at finde topchef: "Kandidaterne skal være 100 pct. skudsikre, og listen er nok ikke blevet længere efter det her"

Løkke om brexit: "Der skal findes en tredje vej frem og det kræver noget kreativitet

Niels Lunde: Ole Andersen har udspillet sin rolle

Overblik: Derfor er den irske grænse et brexit-problem

Hvidvaskkunder købte pels for flere millioner i dansk selskab

May: Brexit-aftale kan landes inden for dage eller uger

Kometkarrieren sikrede ham landets næstdyreste hus: Nu er Danske Banks kronprins dumpet