Politik Af
Folketingsmedlem for SF Kamal Qureshi blev udsat for et voldeligt overfald, da han her til formiddag deltog i muslimernes store Eid-fest i Valby Hallen.

Det skriver politiken.dk.

Kamal Qureshi var sammen med et hold af frivillige mødt op til festen sammen med tusindvis af andre muslimer. Hans hold delte postkort ud med 'eid mubarak', der kan sammenlignes med kristnes 'glædelig jul'-hilsen.

En gruppe Hizb ut' Tahrir-tilhængere blev ifølge Qureshi mere og mere aggressive og provokerende, og selv om Qureshis folk forsøgte at trække væk, fulgte den anden gruppe efter.

På et tidspunkt kulminerede den anspændte stemning, og en af mændene forsøgte at stikke af med en kasse med Kamal Qureshis materiale.

"Jeg hiver fat i kassen og siger, at han skal holde fingrene væk fra vores materiale. Så bliver jeg slået i brystet flere gange, og der er en af dem, der giver mig en skalle," siger Kamal Qureshi til politiken.dk.

En af hans frivillige blev også overfaldet i forbindelse med episoden, dog ikke så voldeligt, som det gik ud over SF-politikeren selv.

Kilde: Politiken.dk


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Rekord: 215.314 udlændinge arbejder i Danmark

  USA: Holdt plusset efter dueagtigt rentereferat

  Jesper "Kasi" Nielsen likviderer sit holdingselskab

  Åben krig mellem det danske og det estiske finanstilsyn

  EU-præsident vil hellere have udskudt brexit end hårdt brud

  USA: Flertal af Fed-chefer ønskede stop for balancereduktion i år

  Samsung lancerer ny sammenfoldelig smartphone

  Analytiker: Stærke signaler fra Genmab - investerer massivt i forskning og udvikling

  Analyse: Mærsks gentleman i fint selskab