Politik Af
Folketingsmedlem for SF Kamal Qureshi blev udsat for et voldeligt overfald, da han her til formiddag deltog i muslimernes store Eid-fest i Valby Hallen.

Det skriver politiken.dk.

Kamal Qureshi var sammen med et hold af frivillige mødt op til festen sammen med tusindvis af andre muslimer. Hans hold delte postkort ud med 'eid mubarak', der kan sammenlignes med kristnes 'glædelig jul'-hilsen.

En gruppe Hizb ut' Tahrir-tilhængere blev ifølge Qureshi mere og mere aggressive og provokerende, og selv om Qureshis folk forsøgte at trække væk, fulgte den anden gruppe efter.

På et tidspunkt kulminerede den anspændte stemning, og en af mændene forsøgte at stikke af med en kasse med Kamal Qureshis materiale.

"Jeg hiver fat i kassen og siger, at han skal holde fingrene væk fra vores materiale. Så bliver jeg slået i brystet flere gange, og der er en af dem, der giver mig en skalle," siger Kamal Qureshi til politiken.dk.

En af hans frivillige blev også overfaldet i forbindelse med episoden, dog ikke så voldeligt, som det gik ud over SF-politikeren selv.

Kilde: Politiken.dk

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Fintech gik ned med 45 medarbejdere - nu forsøger personerne bag igen: "Den største fejl vi begik var at vi voksede for hurtigt"

Aktieluk i USA: Fed-kommentar og optrappet Iran-krise sendte markedet ned

Oliepriserne går op efter Irans beslaglæggelse af britisk tanker

Bjarke Ingels og Henrik Werdelin smider penge i dansk tech-selskab: Vil digitalisere ejendomsbranchen

Regeringen står fast: Vil ikke betale mere til EU's budget

Aktiestatus i USA: Microsoft belønnes i lysegrønt marked efter pæne tal

SF og R tror på forbud mod salg af fossilbiler trods EU-nej

Audis storsælger vil ikke bare ligne alle andre Audier

Markedet lukker: Pandora med bundplacering efter sænket kursmål