Pia K.: Danmark har meget at takke Glistrup for
Politik Af
I anledning af Mogens Glistrups død udtaler formanden for Dansk Folkeparti Pia Kjærsgaard sit vemod og peger på, at Glistrup har betydet meget for Danmark.

"Det er med stor vemod, at jeg har modtaget meddelelsen om Mogens Glistrups død. Vores politiske uoverensstemmelser er en kendt sag, men Danmark har meget at takke ham for," siger hun.

Hun peger på Glistrups evne som fornyer og hans klarsyn om de problemer, som Danmark stod over for i hans tid som politiker.

"Han var en enestående fornyer, som formåede at se sin samtidsproblemer og rejse nødvendige debatter. Hans kontroversielle stil overskyggede desværre ofte for indholdet, men jeg tror, at eftertiden vil hæfte sig ved fornyeren Mogens Glistrup. Mine tanker går til hans familie," siger Pia Kjærsgaard.

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerRobotaktier er på vej til at blive en megatrend

Annoncørbetalt
indhold af Saxo bank

Forsiden lige nu


Godsejere får kæmpe gevinst på cannabisaktie: "At det blev så mange gange pengene igen, det havde vi ikke regnet med"

Medier: Shah ikke den eneste i udbytteskandale

Brint-direktør starter igen nyt firma: Satser 48 mio kr

Ellemann-Jensen: Løkkes velfærdsløfte gælder ikke længere

Det skal huset koste i din landsdel: "I nogle kommuner er priserne nu så høje, at et afslag på 6 pct. nærmest svarer til en årsløn"

Flexelasing er blevet stuerent

Gode råd til at investere i ure: Bliv rigere med tiden

Medie: Ilse Jacobsen har taget ulovlige million-lån