Pia K.: Danmark har meget at takke Glistrup for
Politik Af
I anledning af Mogens Glistrups død udtaler formanden for Dansk Folkeparti Pia Kjærsgaard sit vemod og peger på, at Glistrup har betydet meget for Danmark.

"Det er med stor vemod, at jeg har modtaget meddelelsen om Mogens Glistrups død. Vores politiske uoverensstemmelser er en kendt sag, men Danmark har meget at takke ham for," siger hun.

Hun peger på Glistrups evne som fornyer og hans klarsyn om de problemer, som Danmark stod over for i hans tid som politiker.

"Han var en enestående fornyer, som formåede at se sin samtidsproblemer og rejse nødvendige debatter. Hans kontroversielle stil overskyggede desværre ofte for indholdet, men jeg tror, at eftertiden vil hæfte sig ved fornyeren Mogens Glistrup. Mine tanker går til hans familie," siger Pia Kjærsgaard.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Landsholdsstjerne investerer i ungt gamer-startup: "Det er selvfølgelig et sats, men jeg kunne bare se en enorm energi og vilje i dem"

Stor Mercedes overbeviser med skøn brummen fra V6-dieselmotor

Kunde i Københavns Andelskasse er tiltalt for hvidvask af milliarder i USA: Pengene menes at stamme fra investeringssvindel og pyramidespil

Materieludlejers opkøb af dansk konkurrent bliver godkendt - opnår milliardomsætning og på vej mod mulig børsnotering

Restauratør Umut Sakarya: "Det er som at komme på museum, når man kigger på damerne, fordi de er så gamle"

Regnskabet var "branchens bedste nogensinde": Kählers resultat er faldet med 95 pct. på fem år

Så du er rig: Hvilken bil er den bedste til at komme rundt i?

Andrea Elisabeth Rudolph blev vred og stiftede sit eget hudplejefirma: Præsenterer nu endnu et rekordoverskud