Jørgen Poulsen forlader Ny Alliance
Foto: Scanpix
Politik Af
Tidligere medlem af Ny Alliances folketingsgruppe Jørgen Poulsen melder sig helt ud af partiet.

Dermed slutter et stormombrust eventyr mellem den tidligere generaldirektør i Røde Kors og Ny Alliance, hvis folketingsgruppe i dag kun tæller partileder Naser Khader og politisk ordfører Anders Samuelsen.

Det skriver politiken.dk.

Poulsen blev sidste uge smidt ud af partiets folketingsgruppe, efter at Poulsen kritiserede partiets linje og lagde afstand en række centrale elementer i Ny Alliances (NA) politiske linje.

Blandt andet kritiserede Poulsen Ny Alliances euro-nej, ligesom han afviser, at Dansk Folkeparti ikke længere er partiets direkte modstander i dansk politik, og lægger luft til politisk ordfører Anders Samuelsens nye superliberale linje.

Det er nu et åbent spørgsmål om Jørgen Poulsen fortsætter som løsgænger eller om han melder sig i et andet parti. Blandt andet De Radikale og Socialdemokraterne har åbnet en dør på klem for Jørgen Poulsen.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Besøg på verdens mest berømte vingård

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb

  Fastelavnsboller har aldrig været mere forskellige

  Forfejlet og rædsom "Parasitterne" på Aarhus Teater

  Uber kører fortsat med milliardminus trods stor vækst