Stig Elling dropper folketingskandidatur
Foto: Scanpix
Politik  
Den kendte rejsemand Stig Elling melder afbud til en tur til Folketinget for De Konservative.

Den 59-årige salgsdirektør i Star Tour har meddelt sin kreds i København, at han med øjeblikkelig virkning trækker sig som kredsens folketingskandidat, fordi han ikke kan få det til at hænge sammen med sit arbejde.

"Jeg kan ikke kombinere et landspolitisk liv - hvor man eventuelt risikerer at få nogle ordførerposter - med mit arbejde i Star Tour. Jeg var selvfølgelig klar over, at jeg skulle gå ned i tid hos Star Tour, men jeg har brugt sommeren til at tale med nuværende og tidligere folketingsmedlemmer, som siger, at det, at sidde i Folketinget, er et fuldtidsjob," siger Stig Elling.

Salgsdirektøren nåede kun at være konservativ folketingskandidat i Københavns 3. kreds - Indre By - i godt et halvt år.

/ritzau/


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Besøg på verdens mest berømte vingård

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb

  Fastelavnsboller har aldrig været mere forskellige

  Forfejlet og rædsom "Parasitterne" på Aarhus Teater

  Uber kører fortsat med milliardminus trods stor vækst