Syv hits til dit toptunede køkken

277077_16_9_large_202.jpg
Pleasure
Eksklusivt for kunder
24. feb 2014 KL.10:55
Hører du til dem, der kan lide at have maskinparken i orden og de nyeste køkkenting ved hånden, så læs med her.

Bøf i gennemsigtige klæder


Få bøfferne så møre som gourmetkokkenes med en sous vide maskine. Sættet indeholder både vakuumpakker og vandbad.

Sous Vide Supreme set i pakketilbud hos sousvide.dk til 3749 kr.

Femigryder


Det rustikke støbejernsgryder og alt muligt andet fra Le Creuset kan til foråret fås i den yndigste lyserød til den gennemførte femikok. F.eks. 5,3 liter gryde til 1599 kr. Se lecreuset.dk

Vitaminmaskine


Store larmende saftcentrifuger er so last year. Nu skal juicemaskinen være en slow juice, stille, langsom og induktionsmotor, der presser saften ud uden at ødelægge vitaminer og enzymer.

Hurom Slow Juicer set hos qliving.com til 2.650 kr.

Ligger godt i hånden


Og når du er i gang med de flydende vitaminer, kan du nemt spæde smagen op med citrusfrugter med hjælp fra denne smukke og enkle presser fra Muuto.

Turn Around juicer fra Muuto, 199 kr. Set hos trendyliving.dk.

Grønt på en ny måde


Hvis du er med på low carb trenden, er der hjælp at hente i spiralizeren. Den koster ikke en formue, men forvandler hurtigt f.eks. rodfrugter og agurker til spaghettistrimler.

Med en god dressing får du hurtigt skovlet fibre ind og måske også lokket grønt i ungerne. Set hos helseplus.dk til 299 kr.

Røg i køkkenet


Smagen af røg er blevet populær i gourmetkøkkenerne, og den kan man såmænd selv lave derhjemme uden det store hokus pokus, f.eks. med Zwillings nye røggryde og fint røgflis.

Låget slutter tæt, så det ikke lugter af bål i hele huset. Mat rustfrit stål med sandwichbund, der har en kerne af aluminium, som sikrer optimal varmefordeling. 28 cm. diamter 999,95 kr.

En ordentlig kværn


Normann Copenhagens nye salt- og peberkværne har den keramiske CrushGrind som indmad. Den er testet til at kunne kværne, hvad der svarer til 200 års forbrug af salt og peber, og så drysser den ikke som mange andre kværne. Du kan også fylde dem med yndlingskrydderiblandingen lige til at spice retten op ved bordet.

Den danske designer Simon Legald har designet kværnene i eg og hhv. sort og hvidt marmor. Er i butikkerne fra marts 2014. De små, der er 18 c. høje koster 550 kr. stykket, og de store, der er 27 cm. høje, koster 850 kr. stykket.