Pleasure Tester: D’Angleterres nye spa

265070_16_9_large_967.jpg
Pleasure
Eksklusivt for kunder
06. nov 2013 KL. 8:15
Hotel d'Angleterres kælder er i en liga for sig, efter at Laura Bonné har indrettet den til sit spa, Amazing Space.

Den første del åbnede før sommeren med reception og seks behandlingsrum, mens den sidste del med spaområdet åbner omkring november, om håndværkerne vil – heldigvis uafhængigt af Pihls nylige konkurs.

"Der er smæk for skillingen i masken, skal jeg love for"

Med den nye location har grundlæggeren Laura Bonné set sin chance for et vindue til udlandet med hotellets mange udenlandske gæster, og man får allerede en fornemmelse af hemmelig international hotellobby over modtagelsen.Læs også Pleasures store portræt af Laura Bonné her: Skønheds-dronning uden fine fornemmelser

Det er heller ikke enhver, der kan komme ind fra gaden – man skal i hvert tilfælde finde ringeklokken ved siden af døren, når man ankommer fra Hovedvagtsgade.

Farverne er overalt holdt i fløde og mokka, fra behandlernes uniformer til de specialdesignede lænestole og sandstensbeklædte vægge.

Liv i kælderen

Bonné må have en god aftale med en blomsterforhandler, for der er masser af dem overalt, og akustikken sikrer en rolig stemning, der også understøttes af den nærmest britiske opstilling af eftermiddagste og fint porcelæn ved væggen.Jeg er egentlig ikke til mørke kældre, og sidst jeg besøgte spaet under den tidligere ejer, lå jeg under en susende udluftningskanal, der kun understregede det underjordiske.

Men efter renoveringen hører man på briksen kun den asiatiske spa-easy-listening, man kan vælge at overhøre eller lade sig berolige af, og der er gjort en dyd ud af de manglende vinduer med hulestemning og varm belysning.

Jeg tester to af Amazing Spaces mange nye behandlinger, der for manges vedkommende har fået et nordisk twist efter flytningen: Face Sculpting Therapy og Bio-Lightning, hvoraf sidstnævnte skulle være god netop nu, hvor sommeren hos mange har efterladt ansigtet tørt og pigmentforandret.

Læs resten af spa-tjekket på næste side.
##PAGE##


Voksen behandler

Behandleren, Anita Falslund, renser og peeler ansigt, hals og decolleté med frugtsyrer, bl.a. den japanske kojic syre, peeler og, dybdefugter med haluronsyre og dæmper de enzymer, der overproducerer pigment.


Hun renser med Fresh Lemon Splash af eget mærke og varmt kompres, før hun lægger første maske af glycolsyre. Alle produkter i behandlingen har Amazing Spaces' eget mærke, og hun udvikler dem selv og får dem produceret i dels Danmark og forskellige steder i Europa.

Der er smæk for skillingen i masken, skal jeg love for.

Det svider som sprit i en rift, men det er meningen forsikrer hun, mens jeg beder til, at der ikke er en allergisk reaktion på vej.

Det holder op igen efter 10 minutter, hvorefter hun fortsætter med Kojic Acid Serum, hvis aktive stof er den japanske kojic syre, som man også anvender ved produktion af risvin, og som ifølge Laura Bonné selv er noget af det hotteste i Japan.Nul sol i fire uger

Hun afslutter med en hyaluronmaske, der er en gennemvædet gazemaske, hun lægger på ansigtet. Arme og hænder får en blød omgang massage, mens masken arbejder, og ansigtet lindres til sidst med dagcreme. Ingen solbadning de næste fire uger, men årstiden taget i betragtning, er det nok ikke det største problem.Det sidste punkt, massagen Face Sculpting Therapy, har Laura Bonné selv udviklet, og den føles underligt let, men forklaringen får jeg senere: Den går ikke i musklerne, men arbejder i bindevævet.

Hensigten er at løse op for alle de spændinger, vi selv lægger ansigtet i, og som giver os de irriterende rynker.

Behandleren bruger dels fingre, kolde krystaller og lune benredskaber, og uagtet at jeg savnede de dybe, seje muskeltryk, kunne jeg rejse mig fra briksen efter 45 minutters massage med en noget lettere og ubesværet mimik tilsat en lettere sveden fornemmelse af den meget virksomme syrerens.

Der var en tydelig effekt, også her flere dage efter.