Nestlé-arving skamroser dansk festarrangør

273664_16_9_large_158.jpg
Pleasure
Eksklusivt for kunder
30. jan 2014 KL.14:40
De fleste kender ham som natklubejer eller som produceren, der har skrevet mere end 60 hits, som tilsammen har solgt mere end 20 millioner eksemplarer.

Men de seneste år har han opbygget et venskab med milliardæren og Nestlé-arvingen Patrick Leotard-Vogt, der ser nye muligheder I forretningsmanden.

”Remee har karakter. Jeg er vild med ham. siger Vogt, der betegner de to som både forretningspartnere og venner.

"Efter en tur på Remees natklub Zen i København var Vogt solgt"

Vogt er en ivrig forretningsmand med 40 virksomheder på hånden. Samtidig er han bestyrelsesformand med aktiemajoriteten i det lukkede fællesskab A Small World (ASW), der er en lukket klub for verdens elite.

Her har han samlet omkring 50.000 personer I et netværk, der bruger hinanden til både forretning og byture.


Efter en tur på Remees natklub Zen i København var Vogt solgt. Han ville have den energiske dansker til at lave en lignende oplevelse til festerne I Schweiz, hvor han hvert år inviterer udvalgte venner og forretningspartnere til en luksusweekend i alperne.

”Jeg elsker personligt København og jeg havde brug for en person til at styre nattens begivenheder. Remee gjorde et fantastisk stykke arbejde sidste år, så han skulle selvfølgelig gentage successen i år,” siger Vogt.

Derfor har han fløjet 100 danskere ind til Gstaad I Schweiz for at give lidt ekstra krydderi til weekendens arrangement for ASW og de berygtede efterfester.

Og Remee har åbenbart gjort indtryk på den unge milliardær. For han har udset sig ham som nøglepersonen I Danmark, der skal etablere ASW I det kolde nord.

”ASW skal etableres bedre i Danmark og vokse endnu mere. Og her kender Remee en masse interessante mennesker, så vi regner med ham som en ambassadør for os. Han ved, hvad ASW repræsenterer og har virkelig forstået vores filosofi. For det gælder om at levere budskabet på den rigtige måde, og det er han mand for,” siger Vogt.ASW har en målsætning om at vokse til 250.000 medlemmer I løbet af få år. Hvorefter formanden vil lukke muligheden for nye indmeldelser. ASW fungerer I dag mere som et broderskab pga. tillidsfaktoren, fortæller formanden.

Mange bruger Facebook for at holde kontakten til folk de allerede kender, ASW handler om at møde nye mennesker i trygge omgivelser imens man rejser. Det handler om at finde ligesindede, der, hvor end du rejser hen, vil tage dig med på opdagelse i nye bekendtskaber og nye miljøer, fortæller formanden.

Vogt vil ikke fastsætte en dato for, hvornår han når 250.000 medlemmer.

”Vi har ikke travlt. Det handler om at få de rigtige mennesker ind. men vi vokser hurtigt imens vi taler,” siger han. Remee ser mange muligheder I sit nye bekendtskab. Men han vil ikke løfte sløret for, hvilken rolle han præcis kommer til at få I ASW.

Men en ting er sikkert. Til april vil han samle 10.000 gæster i Forum til et nyt musikevent, der skal samle det internationale natklubklientel. Og her vil en stor del af medlemmerne I ASW kunne find en invitation I deres indbakke.

”Det bliver det største brag af en fest,” forsikrer Remee.