Legendarisk kro er tilbage i god stil

259218_16_9_large_723.jpg
Pleasure
Eksklusivt for kunder
21. jun 2013 KL. 8:54
Med en nogenlunde central beliggenhed nær Mols-Liniens havn i Ebeltoft er Molskroen et oplagt sted at samle deltagere fra det nordlige Sjælland og Jylland. Og de, som må køre fra Fyn og de sydlige dele af landet, kan nok overtales.

Bare nævn, at Wassim Hallal har overtaget restauranten, og læg hertil, at alle værelserne er blevet renoveret uden nærighed.


"Molskroen er det oplagte mødested for livsnydere, som har tid og evne til at nyde såvel gastronomi som kroens omgivelser"


Wassim Hallal fik oprindeligt sit gennembrud på Molskroen tilbage i 2002, men har siden drevet bl.a. Restaurant Frederikshøj i Aarhus, hvilket han fortsat gør.

Han er garant for en relativt moderne, men ikke poppet gastronomi i topklassen, som regel kendetegnet ved et luksuriøst anstrøg.

Matcher toppen

Således er kaviar og hummer faste indslag på menukortet, der dog også byder på lettere og knap så kostbare retter. Men vælger man det, er der egentlig ikke så mange argumenter for at ulejlige sig til kroen.


Det skulle da lige være, at man ønsker en betjening, som er professionel og effektiv, da Molskroen drives efter samme retningslinjer som Frederikshøj i Aarhus. Altså med et højt ambitionsniveau og en stræben efter at matche forholdene på landets toprestauranter.


De, som ikke interesserer sig for mad, kan måske lokkes med udsigten til nogle dejlige vandreture i fritiden, dels langs stranden, dels i Mols Bjerge.

Alle værelser er indrettet med nye B&O-fjernsyn og trådløst internet, intet af hvilket dog fungerede, da undertegnede besøgte stedet. Men det var da også 6. marts, dagen hvor det nyrenoverede hotel åbnede, så mon ikke der er styr på det nu.


Mødelokalerne har plads til otte og op til 60 personer og er udstyret med diverse AV-udstyr. Prisen for et dagsarrangement er 825 kr. pr. person for mødelokale, let morgenmad, frugt, frokost, kaffe og te.


Oplagt for livsnydere

Vil man have overnatning og en treretters gourmetmenu med i købet, er prisen 2250 kr. pr. gæst.


Molskroen er det oplagte mødested for livsnydere, som har tid og evne til at nyde såvel gastronomi som kroens omgivelser. Så det er næsten en skam at holde mødet her, hvis ikke deltagerne bevilges lidt fritid.