Kvalitets-gaver til det danske naturfolk

247807_16_9_large_578.jpg
Pleasure
Eksklusivt for kunder
12. dec 2012 KL.12:44
Tilhører du eller en i din familie gruppen af mennesker der bruger en af de sparsomme fridage på at stå op klokken 04.00 og først komme hjem til sofahyggen efter skumring - med jord under neglene, uglet hår og højrøde kinder?

Så læs med her hvor Pleasure har fundet seks gode julegaveforslag til naturelskerne - inklusiv golfentusiasterne.

Opdag livet under overfladen
 
Sluger du også naturprogrammerne på National Geographic og Discovery Channel råt?

Tre topkompetente danskere har udstået timelange snorkelture og rejst det danske rige tyndt for at dokumentere den overraskende diversitet og farverigdom, der gemmer sig under overfladen på danske søer, åer og kystnære områder.


Bogen er en oplagt julegave til alle sportsfiskere, dykker- snorkel-folket samt de foto- og biologiinteresserede. Og fin ”info-tainment” som hyggelæsning med ungerne, som vil elske de flotte billeder og blive klogere på det alsidige liv i det våde element.

Livet under overfladen – Fra kilde til hav i Danmark. Gyldendal. Pris: 299,95 kr.

Et fiskesæt for livet

Det danske outdoor-brand Geoff Anderson har siden 1999 opbygget en ekspertise og evne for innovation, som får sportsfiskere til at sukke efter deres fiskebusker og jakker.

Hvis du nægter at bruge din sparsomme fritid på at fryse og gerne ser en positiv cost-benefit analyse ud fra mantraet om at kvalitet koster kassen – så invester i Geoff Andersons højteknologiske sportsfiske-tøj – designet af firmaets egne erfarne sportsfiskere.


 ”Urus 3” buksen med seler (set til 1499 kr.) kombineret med den let forede Dozer 3 jakke (set til 1999 kr.) er en gedigen indpakning til fisketuren her i de kolde måneder.

Eneste problem efter man modtager et fuldt Geoff Andersson sæt i julegave er, at slud, slagregn og kuling ikke længere bliver en gangbar undskyldning for at blive hjemme foran flimmeren. Nærmeste forhandler anvises på: 87114180.

Et hit for Hi Tech jægeren

Den moderne jæger kræver klæder der selvsagt opfylder en række strenge krav til holdbarhed, åndbarhed, varme og vandtæthed. Tøjkrav der reelt ikke skiller sig ud fra hærens specialtropper.

Når man med hjertet i halsen sniger sig hen over skovbunden for at komme på skudhold af en sky flok rådyr, nytter det jo ikke at man bliver våd og svedig, at en syning svigter, at tøjets materiale larmer eller at en skarp sten river hul på knæet.


Et af de absolutte topmærker for jægere, Härkila, er garant for at du undgår at skulle tænke på andet end at jage, sigte og skyde, når du endelig har parkeret familien og er taget på jagt.

Vi har spottet den nye, vendbare Härkila Kalmar fleecejakke med windstopper (set til 2299 kr). Härkila Pro Hunter Dog Keeper jakken er skabt til maksimum komfort og bevægelighed for jægeren, der trofast følger sin hunds snusen gennem tykt og tyndt hen over stok og sten (set til 3.399 kr.).

Smugtræn foran skærmen

De lange vinteraftener behøver ikke være lig med ingen golftræning. Den tidligere landsholdstræner, Anders Dahl Christiansen, giver på sin nye trænings-dvd, ”Det succesfulde shortgame,” masser af gode tip til, hvordan du bliver en bedre golfspiller.


Du får en ”step-by-step-”guide til at blive bedre til at putte, chippe, slå bunker- og pitchslag samt lobslag. Noget, som alle golfere, drømmer om, næsten uanset handicap. Kan købes hos Golfexperten, Progolf Scandinavia, Supergolf og udvalgte pro-shops. Pris 249 kr.

Biggame Magazine

De kalder sig Danmarks mest eksklusive storvildtsmagasin – en påstand de fleste nok vil være enig i, når man tager bestanden af storvildtsmagasiner i betragtning.

Uanset hvad leverer Biggame Magazine artikler om eksklusiv jagt og sportsfiskeri fra Jordens fjerneste egne og illustrerer dem flittigt med billeder af naturoplevelser, der kun kan sætte gummerne under vand hos beskueren hjemme på divanen. Våben, gear og lækkert grej er selvsagt også tungtvejende emner.


Forfattere og fotografer udvælges blandt erfarne jagt-folk og magasinet afprøver grænser med artikler om jagt med ”både bøsse, bue, harpun eller stang”.

Forkæl de jagt- og fiskeri-glade med et årsabonnement - eller skær jagten helt fra og fyr et abonnement på Fisk & Fri af sted.

Sony Xperia V.

Når jagt eller fangst skal foreviges eller der opstår en nødsituation på havet er en driftsikker, vand- stød- og støvtæt mobiltelefon rar at have i lommen.


Angiveligt skal Xperia V kunne tåle at ligge nedsænket i vand gennem længere tid, så en ufrivillig tur i baljen er ikke at frygte. At telefonen også er veldesignet og har de nyeste moderne funktioner tager vi med i købet.

Er du rigtig glad for din eksisterende mobiltelefon kan du opgradere sikkerheden med et gennemsigtigt og vandtæt etui. Fås bla. på Coolstuf.dk.

God Jul - også udendørs.