I et laboratorie hos Noma fermenterede han andefjer, bjørn og bæver: Nu skal stjernekok lave mad til en milliard mennesker for C25-kæmpe

Der findes – næsten – ikke dét, David Zilber ikke har forsøgt at fermentere. For syv år siden kom han til København, forsvandt ned i et kaninhul af råddenskab på Noma og endte som en af verdens bedste til det, han kan. Men sidste sommer sagde han pludselig op og skiftede spor. Og nu kan den canadiske stjernekok, der er besat af videnskab, kalde sig forsker

David_Zilber_pleasure_Scan_114 copy.jpg
Foto: Petra Kleis
Pleasure
Eksklusivt for kunder
17. jun 2021 KL. 8:30
Hvis der er én ting, David Zilber ikke kan leve uden, er det hjemmesyltede jalapeños. Et glasfuld står fast på køkkenbordet i hans femtesals lejlighed i indre København. Opskriften er såre simpel: ...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.