Det skal du i weekenden: På en tidsrejse, til talk og spise brunch i balletten

390893_16_9_large_954.jpg
Pleasure
Eksklusivt for kunder
08. nov 2019 KL. 9:15
TEDxCopenhagen

København var en af de første byer i verden, der afholdt en selvstændig TEDx-begivenhed, og nu vender det verdensomspændende koncept tilbage i en tiårs jubilæumsudgave lørdag i Tivolis Koncertsal. Hør blandt andre Morten Sylvest fra Deloitte om fremtidens uddannelser og Martin Kremmer fra Danish Biohacker Community, der vil gøre dig til CEO for dit eget helbred.


Brunch og ballet

Lørdag morgen kan afslapningen foran fjernsynet skiftes ud med en udsigt til Gamle Scene, hvor ballettens træning vil finde sted. Dansernes morgentræning bliver beskrevet som en grundsten i kompagniets tekniske kunnen. Adgang er gratis, der opfordres dog til at møde op i god tid, hvis en plads skal sikres. Meyers vil servere brunch og kaffe til de lette trin.


Rundvisning på Brorfelde Observatorium

Lørdag og søndag kan kan du rejse tilbage til 50’erne og 60’erne, hvor observatoriet i Nordvestsjælland var en anerkendt forskerby. Der vil der blive fortalt historier og arkitektonisk fakta, og rundvisningen slutter på toppen af Brorfeldes imponerende bakker blandt observatoriets kupler.