Mogens Munk Rasmussen sælger Hellerup-villa

Penge
Eksklusivt for kunder
05. mar 2012 KL.15:00
Erhvervsmanden Mogens Munk Rasmussen, der af de fleste nok er bedst kendt som tidligere bestyrelsesformanden for DR, der måtte forlade posten på grund af sin rolle i byggeskandalen om DR Byen i Ørestad, har sat sin 329 kvadratmeter villa til salg.

Det skriver Bolig.dk.

Villaen har en yderst attraktiv beliggenhed i 2. række fra Øresund på den lukkede sundvej med tilhørende lille strand og direkte stisystem til Hellerup Havn.

Ejendommen indeholder stor sydvendt værelse eller bibliotek, stor vestvendt spisestue med dobbelte franske døre til terrassen og haven samt nyt luksuskøkken.

I kælder finder du blandt andet en tempereret vinkælder, mens førstesalen rummer master bedroom med påklædningsafdeling, badeværelse samt udgang til terrasse samt en stor opholdsstue med pejs og flot lysindfald.

Prisen for herlighederne er 17,5 millioner. Altså forventer Mogens Munk Rasmussen at kunne sælge sit Helleup – palæ for næsten 8 millioner kroner mere, end han i sin tid købte den for.

Ifølge den Offentlige Informationsserver, OIS, blev villaen nemlig handlet i 2004 for 9,650 millioner kroner.

Erfaren erhvervsmand

Mogens Munk Rasmussen er en erfaren rotte inden for dansk erhvervsliv.

Han blev uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 1969 og har siden da besiddet en række ledelsesposter.

Blandt andet var han i perioden 1975 – 78 økonomichef i DSB (rettet fra DR), dernæst havde han tre år som underdirektør i Den Danske Bankforening og i 1981 -1985 var han administrerende direktør i pengeinstitutternes kortselskab PKK (rettet fra Eurocard).

Fra 1991 til 2006 fra han koncernchef hos Nykredit.

Han har desuden besiddet en række bestyrelsesposter. Som tidligere nævnt var han formand for DR’s bestyrelse, men har desuden også været formand for bestyrelserne for IT- Universitetet og Danish Crafts.

Se Mogens Munk Rasmussens villa her