Lars Tvede: Min kone er min bedste investering

250740_16_9_large_513.jpg
Penge
Eksklusivt for kunder
30. jan 2013 KL.14:00
Finansmanden, iværksætteren og forfatteren Lars Tvede er ugens gæst i ”Sådan investerer jeg”.

55-årige Lars Tvede nåede at se sit firma blive 45 mia. kr. værd på den tyske børs, før it-boblen sprang. Han har derefter rejst sig igen forretningsmæssigt og lever i dag i Schweiz.

På trods af stor succes som finansmand og investor er hans kone gennem 25 år, spanske Itziar, hans allerbedste investering. Derudover har han tjent rigtig mange penge på det russiske aktiemarked.

”I 2001 kunne jeg se, at det russiske aktiemarked var latterligt billigt, og jeg kunne se, at råvarepriserne ville stige på grund af øget efterspørgsel fra Kina. Summen af alt det var en rigtig god forretning for mig,” siger Lars Tvede i udsendelsen.

Hør hvad der er hans værste investering i ”Sådan investerer jeg”, hvilket boligmarked, man skal satse på, og hvorfor han selv mener, at han er helt fantastisk til at investere, når han virkelig går til den.

Lars Tvedes foretrukne investering er virksomheder via kapitalfonde. Hør hvilke to andre former for investeringer han også kan lide.

”Markederne er totalt ineffektive. Når jeg regner på det, bliver noget nogen gange handlet til en tiendedel eller ti gange så meget, som det egentlig burde,” siger Lars Tvede, der i udsendelsen røber, hvor stor en risiko, han tør at tage, og hvordan han når frem til, om noget er en god investering.

Se sådan investerer jeg ved at klikke på tv-indslaget herover.