Fru takt og tone i konkurssag
Inge Corell, ejer af Havreholm Slot i Hornbæk og direktør Henrik Christophersen
Foto: Scanpix
Økonomi  
Driftsselskabet bag det kendte hotel Havreholm Slot er nu begæret konkurs. En ny investor sikrer dog, at takt og tone-eksperten Inge Correll kan fortsætte hoteldriften, og de ansatte får deres løn. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Efter et par år med en anstrengt økonomi, som blev yderligere forstærket af finanskrisen, så blev driftsselskabet bag Havreholm Slot forleden taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Helsingør.

Konkursen hos Havreholm Slot Aps. ser dog ikke ud til at få betydning for hoteldriften på det statelige slot, som de seneste mange år har lagt hus til statsministrene Anders Fogh Rasmussens og Lars Løkke Rasmussens regeringsseminarer.

Heldigvis har en mangeårig ven af huset slået til med ny kapital, og hverken gæster eller ansatte kommer til at mærke noget til konkursen, siger den hidtidige, ejer Inge Correll, til Frederiksborg Amts Avis.Driften kommer dog til at ske i et nyt selskab.

Inge Correll beklager derfor over for de kreditorer, som står til at miste penge. Hun understreger dog, at de samarbejdspartnere, som hun har været i kontakt med, alle ønsker at fortsætte samarbejdet. Ud over banken er Inge Correll ifølge eget udsagn anpartsselskabets største kreditor.

Kilde: Frederiksborg Amts Avis


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Restauratør Bo Jacobsen: "Vi vil se en udrensning, og den trænger vi til"

  Restauratør Bo Jacobsen: "Vi vil se en udrensning, og den trænger vi til"

  Her er de danske Michelinstjerner

  Tag kontrollen over din pensionsopsparing

  Børsen mener: Tillykke til vinderne af de nye michelinstjerner

  Trumps toldbombe mod biler fra EU er defekt: "Fakta ser ikke ud til at forstyrre Trump"

  Prognose: S bliver størst i EU-Parlamentet

  Ingeniører kalder 5G-handlingsplan en tynd kop te

  USA's centralbank tæt på beslutning om kvantitative stramninger