Fru takt og tone i konkurssag
Inge Corell, ejer af Havreholm Slot i Hornbæk og direktør Henrik Christophersen
Foto: Scanpix
Økonomi  
Driftsselskabet bag det kendte hotel Havreholm Slot er nu begæret konkurs. En ny investor sikrer dog, at takt og tone-eksperten Inge Correll kan fortsætte hoteldriften, og de ansatte får deres løn. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Efter et par år med en anstrengt økonomi, som blev yderligere forstærket af finanskrisen, så blev driftsselskabet bag Havreholm Slot forleden taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Helsingør.

Konkursen hos Havreholm Slot Aps. ser dog ikke ud til at få betydning for hoteldriften på det statelige slot, som de seneste mange år har lagt hus til statsministrene Anders Fogh Rasmussens og Lars Løkke Rasmussens regeringsseminarer.

Heldigvis har en mangeårig ven af huset slået til med ny kapital, og hverken gæster eller ansatte kommer til at mærke noget til konkursen, siger den hidtidige, ejer Inge Correll, til Frederiksborg Amts Avis.Driften kommer dog til at ske i et nyt selskab.

Inge Correll beklager derfor over for de kreditorer, som står til at miste penge. Hun understreger dog, at de samarbejdspartnere, som hun har været i kontakt med, alle ønsker at fortsætte samarbejdet. Ud over banken er Inge Correll ifølge eget udsagn anpartsselskabets største kreditor.

Kilde: Frederiksborg Amts Avis

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Er du over 35 ved du formentlig ikke hvad det handler om

Vulkanudbrud lukker to lufthavne på italiensk ferieø

Volvo tilbagekalder 503.000 biler efter brand ved motoren

Hedgefond-kongen der shorter den fossile økonomi

Test af førerløs bus stoppet - rammer telefon-zombie

Tivolidirektøren nægter at blive hjemme

Fintech gik ned med 45 medarbejdere - nu forsøger personerne bag igen: "Den største fejl vi begik var at vi voksede for hurtigt"

Regeringen studerer metode til at omgå USA's Iran-sanktioner

Sen forårsfrost koster frugtavlerne kassen