Fru takt og tone i konkurssag
Inge Corell, ejer af Havreholm Slot i Hornbæk og direktør Henrik Christophersen
Foto: Scanpix
Økonomi  
Driftsselskabet bag det kendte hotel Havreholm Slot er nu begæret konkurs. En ny investor sikrer dog, at takt og tone-eksperten Inge Correll kan fortsætte hoteldriften, og de ansatte får deres løn. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Efter et par år med en anstrengt økonomi, som blev yderligere forstærket af finanskrisen, så blev driftsselskabet bag Havreholm Slot forleden taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Helsingør.

Konkursen hos Havreholm Slot Aps. ser dog ikke ud til at få betydning for hoteldriften på det statelige slot, som de seneste mange år har lagt hus til statsministrene Anders Fogh Rasmussens og Lars Løkke Rasmussens regeringsseminarer.

Heldigvis har en mangeårig ven af huset slået til med ny kapital, og hverken gæster eller ansatte kommer til at mærke noget til konkursen, siger den hidtidige, ejer Inge Correll, til Frederiksborg Amts Avis.Driften kommer dog til at ske i et nyt selskab.

Inge Correll beklager derfor over for de kreditorer, som står til at miste penge. Hun understreger dog, at de samarbejdspartnere, som hun har været i kontakt med, alle ønsker at fortsætte samarbejdet. Ud over banken er Inge Correll ifølge eget udsagn anpartsselskabets største kreditor.

Kilde: Frederiksborg Amts Avis

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Se det live: Løkke taler til Venstres bagland i Herning

Danske Boligadvokater: Forbrugerrådet Tænk forringer forbrugernes vilkår ved boligkøb

Avis: CIA udpeger kronprins som ansvarlig for Khashoggi-drab

Liberal Alliance: ATP-topchef kan ikke fortsætte efter udbyttefinte

Mange Venstre-folk håber på S-V-regering

Aktier: Handelsnyt sikrede plusser til sidst

En underspillet italiener

Bolia gør klar til enorm satsning: "Vi behøver ikke låne Lars Larsens milliarder"

Filmproducer Meta Louise Foldager Sørensen: "Jeg er grådig på livet"