Årets mest læste på borsen.dk
Den danske smykkevirksomhed Pandora blev en ren læser-magnet i 2011. Men det gik bestemt ikke godt for Pandora i år, der er ved at rinde ud
Foto: Scanpix
Pandora, Amagerbanken og Helle Thorning-Schmidt er blandt de mest populære emner hos Børsens læsere. Det viser en gennemgang af de mest læste artikler på borsen.dk i år.

Den 2. august nedjusterede Pandora voldsomt. Det fik aktien til at dykke med 70 pct. på en enkelt dag. Siden august har aktien kredset omkring de 50 kr. og det samlede fald siden årets begyndelse er 84 pct.

Det kan godt være, at det gik nedad for Pandora på børsen, men smykkevirksomheden kan glæde sig over at være læserfavorit på Børsens hjemmeside.

En anden læserfavorit er Amagerbanken, der kastede håndklædet i starten af året. Rigmanden Karsten Ree havde ellers forsøgt at holde banken i live, men projektet mislykkedes, og Amagerbanken krakkede.

Sidst, men bestemt ikke mindst bød 2011 som bekendt på et folketingsvalg, der fik magtbalancen til at tippe til venstre. Et valg, der betød, at Helle Thorning-Schmidt (S) kunne sætte sig forrest i en regeringskoalition bestående af Socialdemokraterne, De Radikale og SF med Enhedslisten som støtteparti.

Læs eller genlæs årets mest populære nyheder på borsen.dk:

1. Scorer lyn-gevinst på Pandora-panik

2.
Ree sikrede formue inden bank-krak

3. Ny skattereform på bordet hos Thorning og Vestager

4. Novozymes-aktie fra 800 kr. til 165 kr.

5.
iPhone 5 bliver lynende hurtig

6. Zobel går konkurs

7. Pandoras sammenbrud kan være endeligt

8.
De største tabere i Amagerbanken

9.
Thorning efter chokmåling: Intet af afgjort

10.
Bank sender storkunde til konkurs


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Seneste medie nyheder