Medier Af
Opdateret 11.30 - Saxo Bank tager et år mere som sponsor for Riis Cycling.

"Jeg er stolt over at have Saxo Bank med et år mere, så vi kan fortsætte vores fantastiske samarbejde, som vi har haft de sidste tre år," sagde Bjarne Riis ved et pressemøde. 

Koncerndirektør Lars Seier Christensen, Saxo Bank, lod sig overbevise af Riis Cyclings planer for 2011.

"Nogle gange ændrer planer sig. Og det er jeg rigtigt glad for," sagde Lars Seier ved pressemødet. 

Førsteplads i 2011

Før årets Tour de France var det ellers besluttet at stoppe samarbejdet med udgangen af 2010. Men Lars Seier lod sig i løbet af touren overbevise om, at Bjarne Riis' planer og ambitioner for 2011 kan løfte cykelholdet helt til tops.

Riis' cykelhold har præsteret to andenpladser i verdens mest prestigefyldte cykelløb, men nu skal det helt til tops, forventer Saxo Bank.

Saxo Bank-chefen erklærede samtidig, at banken ikke var den hemmelige sponsor, der stod klar i kulissen under Tour de France.

"Men vi er yderst taknemmelig for, at den hemmelige sponsor har været klar til at træde til side for os," sagde Lars Seier.

Saxo Bank og softwareservice virksomheden Sungard bliver dermed de to navnesponsorer for Riis Cycling i 2011.

Kritik af Saxo Bank

Både Bjarne Riis og Lars Seier afviste ved pressemødet at kommentere den kritik, der har været af Saxo Banks forretninger i pressen de seneste måneder.

"En stor del af det, der er beskrevet i medierne, er decideret forkert. Andre dele er meget overdrevet. Men i dag diskuterer vi cykling. De andre spørgsmål kan vi eventuelt tage bagefter," sagde Lars Seier ved pressemødet.

Bjarne Riis erklærede sin fulde støtte til Saxo Bank og Saxo Banks forretningsmodel.

Bjarne Riis ville ikke røbe hvor stort et beløb Saxo Bank kommer med.

Målgruppen cykler mere

Lars Seier begrundede yderligere Saxo Banks beslutning med, at cykelsporten giver banken en global branding af navnet. Og selv om Saxo Banks kundegruppe er relativt snæver, så er der stadig flere bank- og finansfolk der bruger cykelsporten som motionsform.

Derfor er der idé i at fortsætte sponsoratet yderligere 12 måneder, mener Lars Seier Christensen.

NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Seneste medie nyheder