Her er Danmarks mest søgte topledere
Fastfood-milliardær Jesper Buch er den mest eftersøgte topchef på Proff.dk
Foto: Melissa Ørnstrup
Lav en milliardforretning på fastfood og bliv Danmarks mest eftersøgte erhvervsperson. Det har i hvert fald været vejen frem for Jesper Buch, der står bag Just-Eat og er den person, danskerne oftest søger efter på søgetjenesten proff.dk lige nu.

Det fremgår af en ny undersøgelse om, hvilke danske topledere og bestyrelsesmedlemmer danskerne oftest søger på, fra Proff.dk, der er ejet af Eniro.

Søgefunktionen "Roller" giver nemlig adgang til et komplet overblik over virksomhedernes topledere, bestyrelsesmedlemmer og aktionærer, og ikke mindst deres netværk.

At førstepladsen går til Jesper Buch undrer ikke Peter Rald, der er chef for business to business og indhold hos Eniro Danmark.

"Jesper Buch har på kort tid fået status som det nye store iværksætterikon herhjemme. Først med den globale onlinesucces Just-Eat og senere med modeportalen Miinto samt en række andre virksomheder. Derfor er det ikke så mærkeligt, at det er hans oplysning og relationer, mange danskere er interesseret i at se," siger Peter Rald i en pressemeddelelse.

Entertainere scorer højt

Han tilføjer, at "Roller" kan være nyttig i professionel sammenhæng, hvis man vil vide, hvilke virksomheder en bestemt person er involveret i eller gerne vil have overblik over bestemte relationer og netværk.

Men funktionen kan også være interessant i et underholdningsøjemed. Top ti-listen over de mest søgte personer rummer nemlig alt fra sportskendisser og entertainere til it-iværksættere.

"Proff giver f.eks. et hemmeligt smugkig i Erik Damgaards bestyrelsesposter og i Casper Christensens professionelle relationer," siger han.

De mest søgte personer på Proff.dk


1. Jesper Buch

2. Kim Larsen

3. Casper Christensen

4. Flemming Østergaard

5. Erik Damgaard

6. Henrik Lind

7. Peter Høyer

8. Henrik Nielsen

9. Bjarne Riis

10. Martin Thorborg

Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder