TDC-direktør håndplukket til hollandsk topjob
Den tidligere TDC-direktør Jesper Theill Eriksen fortsætter karrieren i hollandske KPN.
Foto: Scanpix
Karriere Af
Det hollandske teleselskab KPN har håndplukket TDC's tidligere privatkundedirektør Jesper Theill Eriksen til et topjob, hvor han får ansvaret for 5000 ansatte og en omsætning på 10 mia. kr.

Det skriver Berlingske.

"Det bliver en spændende opgave, hvor jeg kan bruge meget af, hvad jeg har lært, selv om Holland selvfølgelig er et anderledes marked og har en anderledes kultur. Men jeg har tidligere arbejdet i Schweiz og Litauen og glæder mig derfor til at prøve udlandet igen," siger Jesper Theill Eriksen.

Fyret i TDC

Jesper Theill Eriksen var indtil 2011 privatkundedirektør i TDC, ind til han blev afskediget som konsekvens af en tiltagende mobilkrig.

På det tidspunkt havde han arbejdet i TDC i 14 år, blandt andet i TDC Switzerland i Schweiz og inden da i TDC's baltiske mobilselskab Bite.

Han blev kontaktet af en headhunter om jobbet i Holland og sagde ja efter kort betænkningstid.

"I begyndelsen vil jeg pendle mellem København og Holland, men det tager jo kun en lille time med flyveren - faktisk kortere tid, end dengang jeg sad i København og havde folk i Aarhus. Vi har prøvet det før i familien at pendle - det gjorde jeg også, da jeg var i Schweiz. Men Europa er siden blevet betydeligt mindre," siger Jesper Theill Eriksen.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder