Karriere Af
Hårdt arbejde, masser af erfaring, nysgerrighed og idérigdom er blandt ingredienserne i den cocktail, der kan få dig i bestyrelses-lokalet.

Sådan lyder opskriften i Børsen tv-interviewet med Stine Bosse, tidligere topchef i Tryg, nu professionelt bestyrelsesmedlem.

Stine Bosse er nyudnævnt formand for det Kgl. Teater og netop indstillet til en tung post som bestyrelsesmedlem i den tyske finansgigant Allianz. Derudover sidder hun bl.a i Icopal, Flügger og TDC. I alt otte poster.

"For et år siden arbejdede jeg 80 timer om ugen, nu arbejder jeg ca. 40 timer - og en dag om ugen har jeg fri til at hente mine børnebørn," siger Stine Bosse, der netop nu er i vælten med fyringer og besparelser på det Kgl. Teater.

"Det Kgl. Teater skal være populært - ikke populistisk. Der er forskel. Vi skal have nogle forestillinger, der kan trække de unge ind og får flere til at gå i teatret. Samtidig skal vi også have plads til de mere smalle opsætninger," siger Stine Bosse, der ikke har noget imod at stå i spidsen for nye tider på teatret.

"Besparelser er selvfølgelig aldrig sjovt, omvendt kan jeg noget med forandringsledelse - det er vigtig at kommunikere og skabe en vision," siger Stine Bosse.

Se hele interviewet med Stine Bosse ved at klikke på tv-indslaget.
NY PODCAST Et stort sats. En kæmpe risiko. En helt ekstraordinær stor chance. Bjarne Corydon og Helle Ib er enige. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har kastet sig ud i et gevaldigt politisk sats, efter han i en ny samtalebog åbner for, at Venstre og Socialdemokratiet danner regering sammen efter valget. Få hele analysen her:Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder