Karriere Af
Hvad får en tidligere olympisk guldvinder i roning til at skrive en bog om ledelse? I Niels Laulunds tilfælde er det, fordi han mener, han har en god historie at fortælle. En historie om hvordan fire mænd med store egoer besluttede at vinde en OL-guldmedalje i roning.

Sammen!

Men det er også en historie om, at erhvervslivet og livet som eliteudøver ikke nødvendigvis er to vidt forskellige verdener. Niels Laulund vil gøre op med virksomhedernes og ledernes uambitiøse mål, den manglende evne til at udnytte det fulde potentiale og de alt for mange ufokuserede opgaver, der aldrig lander.

Han vil have "et knivskarpt fælles mål", og det forudsætter strategi, planer og en forpligtelse, som mange virksomheder ikke magter.

I interviewet fortæller Niels Laulund om de fælles træk, der er ved sportens verden og erhvervslivet – og de udfordringer, han ser virksomhederne er oppe imod. Og hvorfor han nu 15 år efter en af de største danske sportspræstationer er klar med en bog om triumfen og om de paralleller, der er til erhvervslivet.

Gå ikke glip af dagens vigtigste mail

Få et komprimeret overblik over hvad der er værd at vide. Hver morgen. Direkte i din mailboks. Du kan selv vælge om du vil læse eller lytte til Børsen Morgenbriefing. Meld dig til herunder.

Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder