Karriere Af ,
Mette Nørgaard har netop været i Danmark for bl.a. at promovere sin bog. Hun er bosiddende i USA og har skrevet "Touchpoints - Tænk ledelse i selv det mindste øjeblik", der udkom på dansk i starten af september.

Hun har skrevet den sammen med den tidligere adm. direktør fra Campell Soup Company, Douglas Conant. Ikke specielt kendt i Danmark, men han har været en kendt lederskikkelse 'over there'.

Den blev publiceret i foråret i USA, og den amerikanske titel er "Touchpoints - Creating Powerful Leadership Connections in the Smallest of Moments" og har bl.a. ligget på New York Times' og Wall Street Journals bestsellerliste.

TouchPoints er en betegnelse, forfatterne bruger til at "beskrive, hvordan hver eneste af de mange kontaktsituationer, ledere har med andre i løbet af en arbejdsdag, i virkeligheden er samspilssituationer, der giver dem chancen for at berøre disse mennesker; påvirke, guide, skabe klarhed, inspirere, skabe en følelse af, at noget er presserende og påvirke begivenhedernes gang.

TouchPoint-ledelse handler ikke om at løbe hurtigere eller arbejde flere timer. Det handler om at være til stede som leder.

Få dagens vigtigste mail og start dagen på et oplyst grundlag. Tilmeld dig til nyhedsbrevet Børsen Morgenbriefing i boksen herunder

Børsen Morgenbriefing samler de vigtigste historier om erhverv, økonomi og aktier, så du på få minutter kan få et overblik over, hvad der er værd at vide.
Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder