Karriere Af
Amagerbankens omstridte bestyrelsesmedlemmer tager nu konsekvensen: De forlader posterne.

Det oplyser bestyrelsesformand Niels Erik Nielsen på dagens ekstraordinære generalforsamling.

"På vegne af Henrik Zimino, Carsten Ehlers, Henrik Håkonsson, Kent Madsen, Jesper Reinhardt, Michael Nelleman Pedersen og mig selv skal jeg oplyse, at vi betragter vores arbejde for banken som afsluttet efter denne turbulente periode. Vi genopstiller derfor ikke og udtræder af bankens bestyrelse," siger Niels Erik Nielsen.

Meldingen kommer i forbindelse med dagens ekstraordinære generalforsamling, hvor de største aktionærer vil have en ny bestyrelse valgt ind.

"Den 8. oktober 2010 besluttede vi at påtage os ansvaret frem til og med generalforsamlingen. Det har vi gjort og sikret banken mod overgreb undervejs," lyder det videre fra Niels Erik Nielsen.

Dermed er den totale udrensning en realitet. Tidligere i dag meddelte adm. direktør Jørgen Brændstrup at han også trækker sig fra banken.

Gå ikke glip af den vigtigste begivenhed for beslutningstagere i 2020

Børsen Impact 2020 samler Børsens redaktører de danske beslutningstagere på øverste niveau til en årlig opdatering på det danske og globale erhvervspolitiske, økonomiske og finansielle klima. Mød dem, der sætter dagsordenen og styrer, hvad der rammer dit skrivebord i de kommende år.

Har du fået din invitation?

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder