Ny formandspost til Don Ø
Foto: Scanpix
Karriere Af
Fra Parken Sport & Entertainment til en mindre "skæv" virksomhed. Flemming Østergaard løfter nu lidt af sløret for, hvad han skal bruge tiden til efter den begivenhedsrige periode som formand i Parken.

Flemming Østergaard, der af mange er kendt som Don Ø, indtræder som bestyrelsesformand for Oplevelsesgaver.dk fra 1. oktober 2010.

Oplevelsesgaver.dk beskæftiger sig med oplevelsesprodukter, der både kan købes online og i detailhandlen. Det gælder oplevelser som ballonflyvning, Ferrari-testkørsel og et chokoladekursus.

"Oplevelsesgaver.dk er en lille skæv virksomhed, hvor jeg ser et kæmpe potentiale for yderligere eksplosiv vækst," siger Flemming Østergaard i en meddelelse.

Selskabets oplevelsesdirektør Nicolai Bille Krogh er glad for at få den erfarne Flemming Østergaard ombord.

"Oplevelsesgaver.dk´s kraftige vækst stiller store krav til mig som person. For tre år siden sad jeg alene ved mit køkkenbord. I dag er vi et team på 10. Jeg forudser, at det også kommer til at gå stærkt fremover, og jeg kan ikke forestille mig en bedre mentor og sparringspartner end Flemming til at hjælpe os i den proces," siger han.

Gå ikke glip af dagens vigtigste mail

Få et komprimeret overblik over hvad der er værd at vide. Hver morgen. Direkte i din mailboks. Du kan selv vælge om du vil læse eller lytte til Børsen Morgenbriefing. Meld dig til herunder.

Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder