Karriere Af
Forskerparken Agro Business Park skyder nu gang i en innovationskonkurrence, der forhåbentlig kan skabe grundlag for udvikling af nye gazelle-virksomheder.

Ideen er i hvert fald at stimulere udviklingen af nye produkter og etablering af nye virksomheder inden for jordbrugs-, fødevare- og miljøområdet.

De tre bedste forslag præmieres med kr. 50.000 samt muligheden for at realisere drømmen om egen virksomhed. Vinderne af konkurrencen præsenteres på den store agro-messe Agromek i Herning sidst på året.

I fjor vandt virksomheden Webstech med en nyudviklet sensorteknologi til brug i landbrug go fødevareindustri.

Andre eksempler på tidligere vindere i innovationskonkurrencen er virksomheden Genoskan, der tilbyder genetiske test af avlsdyr, og selskabet Sorbisense, der leverer udstyr til kvalitetssikring af vand, samt Fareringen, der er et nyt koncept til minimering af dødelighed blandt smågrise.

Sponsorer for konkurrencen er Region Midtjylland, Viborg Kommune, Dalgas Innovation, Østjysk Innovation samt Innovationsnetværket for Biomasse.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? I Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk forsøger vi at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen HER.Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder