Don Ø: Jeg skulle selv have fyret Dan Hammer
Foto: Scanpix
Karriere Af
Øverste chef i Parken Sport & Entertainment Dan Hammer blev i dag afskediget. Og det var ikke en dag for tidligt, mener manden, der i sin tid forfremmede Hammer til topchef i underholdningskoncernen.

Det siger Flemming Østergaard i dag til nyhedsbureauet Newspaq.

"Dan Hammer har siddet med i koncernledelsen i seks år og blev administrerende direktør i januar 2009, og det er nok en af de fejl, som jeg må indrømme at have begået," siger Flemming Østergaard til Newspaq.

"Det er en rigtig beslutning, der er taget af bestyrelsen, og når jeg efterrationaliserer, burde jeg nok selv have gjort det ved halvårsregnskabet sidste år," lyder det videre.

Parken-formand Hans Munk Nielsen begrundede i dag fyringen af Dan Hammer med ønsket om at styrke den strategiske ledelse.

Få de vigtigste perspektiver på samfundsøkonomien – direkte i din mailboks

Tal i sig selv betyder ikke noget, men sat ind i den rette kontekst kan det pludselig være et tal, der er vigtigt at forholde sig til. Hver tirsdag sender perspektivredaktør og cheføkonom Steen Bocian nye perspektiver videre til Børsens læsere i sit nyhedsbrev. Skriv dig op til nyhedsbrevet i boksen herunder.Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder