Parken fyrer topchef
Foto: Scanpix
Karriere Af
Opdateret kl. 16.55 - Parken Sport & Entertainment har i dag fyret den adm. direktør, Dan Hammer. Det meddeler selskabet i forlængelse af offentliggørelsen af regnskabet for andet kvartal.

"Årsagen til bestyrelsens beslutning er et ønske om at styrke den strategiske ledelse af koncernen, en opgave hvis betydning er steget markant det seneste år," siger bestyrelsesformand Hans Munk Nielsen i en pressemeddelelse.

Indtil en ny adm. direktør er fundet, bliver det bestyrelsesformanden, der koordinerer den daglige ledelses opgaver. Opgaven med at finde Dan Hammers afløser går i gang øjeblikkeligt.

Bestyrelsen har besluttet at indlemme økonomidirektør Jan S. Hansen i koncerndirektionen, som også tæller Anders Hørsholt.

Dan Hammer steg helt til tops i Parken-koncernen i dcember 2008. Her overtog han rollen som øverste chef efter Jørgen Glistrup, der hellere ville koncentrere sig om bestyrelsesarbejde.

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder