Karriere Af , ,
HR-folk bruger for meget tid med andre HR-folk, faktisk 75 pct. af deres tid. Det siger Jon Younger, partner i RBL Group, hvor ham bl.a. sammen med HR-guruen Dave Ulrich og danske Christine M. Cleemann leverer strategisk HR rådgivning overalt i verden.

Blandt kunderne er en række store danske virksomheder som bl.a. Mærsk, Novo Nordisk og Velux.

Jon Younger mener, at tiden er kommet til, at HR-afdelingerne ikke bare skal kende virksomhedens strategi og forretningsmodel.

De skal også kunne se igennem strategien, og ud i omverdenen for at få øje på vigtige interessenter, de kan være med til at skabe værdi for. Det kan være aktionærer, kunder og samfundet.

Og ud fra dette billede skal indsatser og ressourcer prioriteres, så kræfterne bruges på det, der bidrager mest til bundlinien.

Generelt vurderer Younger på baggrund af sit arbejde for verdens førende virksomheder, at danske HR-afdelinger er godt i gang med at transformere sig selv til at blive slagkraftige, strategiske enheder, der kan generere forretningsmæssig værdi.

Eksklusiv invitation: Kom tæt på Danmarks største skatterøveri

Kom helt tæt på den store udbytteskandale, hvor Skat blev lænset for 12,3 mia. kroner. Det sker i et eksklusivt læserarrangement, hvor tidligere skatteminister Karsten Lauritzen, og journalisterne Thomas G. Svaneborg og Niels Fastrup giver dig et unikt indblik i hele sagens forløb og dens konsekvenser.

Det er 3. oktober kl. 17:00, og Børsen-abonnenter deltager uden betaling. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder