Karriere  
Restaurant AOC bragede igennem på Børsens Weekends madsider med topkarakter i alle fire kategorier, altså mad, vin, betjening og komfort.

Det hører til sjældenhederne og Børsens restaurantanmelder synes da også at være ved at sprække af begejstring over denne nye restaurant.

Helt ny er den dog ikke, manden bag er Christian Årø Mortensen, tidligere partner i restaurant Premisse på samme adresse, nemlig Donningens Tværgade i København.

Ny duo i køkkenet

I fjor overtog han imidlertid restauranten 100 pct. og i efteråret hyrede han en ny duo til at styre køkkenet, køkkenchef Ronny Emborg og souschef Michael Munck.

Meget tyder på, at de har løst opgaven. I hvert fald er Børsens anmelder ovenud begejstret, i en grad så han ligefrem vover pelsen ved at forudsige, at der vanker en michelinstjerne til restauranten i marts måneds 2010 udgave af guiden.

Om hans gæt er korrekt vides ikke før guiden kommer på gaden, men i denne lysbilledserie kan du fra første parket opleve maden og folkene bag den.

Selve anmeldelsen af AOC bliver bragt i morgen på pleasure.dk.
NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Seneste karriere nyheder