Karriere  
Restaurant AOC bragede igennem på Børsens Weekends madsider med topkarakter i alle fire kategorier, altså mad, vin, betjening og komfort.

Det hører til sjældenhederne og Børsens restaurantanmelder synes da også at være ved at sprække af begejstring over denne nye restaurant.

Helt ny er den dog ikke, manden bag er Christian Årø Mortensen, tidligere partner i restaurant Premisse på samme adresse, nemlig Donningens Tværgade i København.

Ny duo i køkkenet

I fjor overtog han imidlertid restauranten 100 pct. og i efteråret hyrede han en ny duo til at styre køkkenet, køkkenchef Ronny Emborg og souschef Michael Munck.

Meget tyder på, at de har løst opgaven. I hvert fald er Børsens anmelder ovenud begejstret, i en grad så han ligefrem vover pelsen ved at forudsige, at der vanker en michelinstjerne til restauranten i marts måneds 2010 udgave af guiden.

Om hans gæt er korrekt vides ikke før guiden kommer på gaden, men i denne lysbilledserie kan du fra første parket opleve maden og folkene bag den.

Selve anmeldelsen af AOC bliver bragt i morgen på pleasure.dk.

Få de vigtigste perspektiver på samfundsøkonomien – direkte i din mailboks

Tal i sig selv betyder ikke noget, men sat ind i den rette kontekst kan det pludselig være et tal, der er vigtigt at forholde sig til. Hver tirsdag sender perspektivredaktør og cheføkonom Steen Bocian nye perspektiver videre til Børsens læsere i sit nyhedsbrev. Skriv dig op til nyhedsbrevet i boksen herunder.Ledelse


Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder