Charlotte Mandrup bruger mindfulness-teknikker i sit arbejde med at udvikle ledere på højt niveau i større danske og udenlandske virksomheder.

Hun bragte Mindfulness til Danmark gennem bøger som "Mindfulness" og arbejdsbogen "Mindfulness i Hverdagen".

Der har hun har samlet de idéer og teorier som hun arbejder ud fra sin nyeste bog "Autenticitet - moderne ledelseskommunikation" og krydret dem med 12 nøje udvalgte portrætter af danskere med særlig indsigt i kommunikationens mange facetter.

Radikal ærlighed

Charlotte Mandrup har en særlig vinkel på autenticitet:"Jeg elsker begrebet: radikal ærlighed! For mig er det et udtryk for den ultimative menneskelighed, og jeg bliver altid lidt rørstrømsk når jeg taler om det".

I interviewet fortæller hun Frank Dybdal Lilleøre om hvordan arbejdet med mindfuldness og autenticitet er ved at vinde ind i lederudvikling i større danske virksomheder.

Læs mere om mindfulness og autenticitet på www.mandrupbroechner.dk. Bogen "Autenticitet - moderne ledelseskommunikation" er anmeldt af Henrik Ulander.

Læs anmeldelsen.

Savner du faglig inspiration i din indbakke? Modtag en mail fra chefredaktør Niels Lunde en gang om ugen og få et konstruktivt blik på ledelse og dansk erhvervsliv. Tilmeld dig til Niels Lundes nyhedsbrev i boksen herunder


Ledelse


Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder