Karriere  
En af de mest markante Naser Khader-støtter i Det Radikale Venstre forlader partiet efter 27 år som radikalt partimedlem.

Efter adskillige gange at have gjort opmærksom på sin utilfredshed med partiets seneste linje og gruppeformand Marianne Jelveds ledelse har Pernille Høxbro, der er medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg, besluttet at melde sig ud af partiet.

"Jeg synes, at den linje, som partiledelsen har lagt, har været med til at cementere Det Radikale Venstre som et elitært og sekterisk parti uden for indflydelse i dansk politik," siger Pernille Høxbro til Ritzau.

På De Radikales landsmøde i Nyborg sidste år lagde hun ikke skjul på sin utilfredshed med Marianne Jelveds projekt "Den Anden Vej", der indeholder fem afgørende radikale krav til et eventuelt regeringssamarbejde.

Senest har sagen, hvor tidligere kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen (R) iførte sig et tørklæde på Gammel Strand i København, "rystet" Pernille Høxbro.

/ritzau/


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder