Nokia lancerer ny smartphone
Foto: Scanpix
Nokia har tirsdag morgen offentliggjort den nye Nokia Lumia 625.

Telefonen byder på en 4,7 tommer skærm med 4G internetadgang. Styresystemet er den nyeste version af Windows Phone 8, og giver adgang til 165.000 apps.

I forhold til den tidligere Nokia Lumia 1020 forventes 625-modellen blandt andet at introducere en række nye muligheder for fotobehandling.

Pris omkring 2050 kr.


Prisen forventes at lande på 220 euro, svarende til 1650 kr., før skat. Inklusiv moms ligner det således et prisniveau omkring 2050 danske kroner, når den forventes at ramme de danske butikker i tredje kvartal af 2013.

"Med vores største smartphone-skærm til dato er Nokia Lumia 625 et perfekt eksempel på, hvordan Nokia leverer ledende innovation og oplevelser på smartphones til hvert enkelt prisleje," siger vicedirektør Jo Harlow i en pressemeddelelse.

/ritzau/FINANS

NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Gå til pleasure.borsen.dk Gadget på pleasure.borsen.dk

Seneste IT nyheder