Nordmand tjener 60.000 kr. om dagen på populær app
Foto: Scanpix
En 28-årig nordmand er på kort tid blevet millionær, efter at interessen for hans mobile udgave af det populære bogstavspil Scrabble er eksploderet.

Alene i Danmark har mellem 250.000 og 350.000 danskere downloadet det lille spil Wordfeud til deres telefon og kæmper nu med venner og familie om at lave det længste og mest pointgivende ord.

Det skriver Berlingske.

Spillet er som det klassiske Scrabble, men det har den fordel, at man har tre døgn til at foretage sit næste træk. Imens ligger spillet bare og venter i lommen.

Håkon Bertheussen ville egentlig bare prøve at lave en applikation til de stadig mere populære smartphones, men så ramte han en guldåre.

Ifølge ham selv tjener han i øjeblikket ca. 60.000 kr. om dagen. Pengene kommer enten ind ved at folk køber det eller via de reklamer, som man må lægge øje til, hvis man vælger den gratis version af Wordfeud.

I alt er spillet downloadet mere end 12 millioner gange. Heraf står amerikanerne for over 90 pct.

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Gå til pleasure.borsen.dk Gadget på pleasure.borsen.dk

Seneste IT nyheder

Pleasure anbefaler